Online games   [ Play Free Online Games, sports games, massive multiplayer games, action games, puzzle games, flash games and more. ]
Гороскопи, талісмани, прекмети. - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Інше » Про все на світі » Гороскопи, талісмани, прекмети. (Негативний вплив через гороскопи, талісмани, прекмети)
Гороскопи, талісмани, прекмети.
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 13:22 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Талісмани і гороскопи
Ще одне тривожне явище, яке набуло поширення в нашому суспільстві – це захоплення гороскопами та талісманами. Кожному слід знати, що будь-який талісман є окультним знаком. Носячи його на собі, зберігаючи вдома, чи на роботі, ви надаєте демонам законне право контролювати все ваше життя, сімейні взаємини, трудову діяльність. Інше, далеко не безневинне захоплення-гороскопи. Стало вже модою запитувати, під яким знаком зодіаку, хто народжений. Але хотілося б застерегти, що визнання над собою влади певного магічного знаку або символу є не чим іншим як добровільною згодою підкорити свою волю злим силам. Навіть із чисто моральної сторони: хіба не нижче людської гідності погоджуватись, що ви - теля, чи скорпіон, щур чи коняка, в залежності від системи календаря.
Із християнських позицій, все виглядає серйозніше, ніж ви думали. Якщо ви вважаєте себе християнами – то навіщо зраджувати своїй вірі? Як можна поєднати непоєднуване, коли хтось під час молитви накладає на себе знак хреста, а потім читаючи гороскоп чи вішаючи на шию талісман - накладає на себе магічний знак демонських сил? Навіщо дозволяти нечистій силі впливати на своє життя і врешті решт проміняти Богом дані благословення на диявольські хитрощі, в результаті яких може прийти прокляття. Це не шутки, дорогий читачу. Саме такі вчинки є не що іншим, як явною зрадою своєї віри, зневагою до Бога та відкритими дверми для прокляття.
P.S. В авторитетному психологічному журналі Personality and Individual Differences колектив учених з університету Орхуса (Данія) опублікував результати дослідження на тему можливого впливу знаків зодіаку на риси вдачі. Дослідники заявили, що насправді знаки зодіаку не роблять ніякого впливу на характер людини. Такі популярні гороскопи - це чтиво, яке нічого не важить, і особистість людини від місяця або року його народження жодним чином не залежить.Данські психологи також зробили висновки, невтішні для любителів гороскопів: особові особливості людини аніскільки не залежать від того, в який планетарний період вона народилася. Вплив знаків зодіаку - насправді міф, а засновані на цьому гороскопи - просто макулатура", - стверджує професор Петер Хартманн, керівник дослідження. Данці вивчили статистику, що охоплює в цілому більше 15 тис. осіб. У їхніх анкетах наголошувалися такі індивідуальні особливості, як рівень інтелекту (IQ), схильність до психопатій і неврозів, здібності до соціальної адаптації і тощо. Ніякого істотного зв'язку між цими показниками і датою народження так і не було виявлено.
Статтю використано із сайта http://www.foru.ru/slovo.19148.5.html

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 13:24 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Часто навіть побожні люди вірять в прекмети ( чорна кішка, пусті відра, підкова, крик сови або зозулі, хрещення правою а від хрещення лівою, число 13, віра в домовика, такі вислови як тьху –тьху, чур тобі пек і т.п.) Хто вірить в такі речі той відкриває двері свого серця для проблем. Багато чого з того, що ми сприймаємо, як частиною культури нашого народу мають дуже сумнівні джерела свого язичницького походженя. А зміст їх полягав в тому, що всі вони були пов’язані з певними нечистими духами. Існує невидимий зв’язок з демонічними силами, коли людина через певні дії та слова запрошує їх навіть не підозрюючи цього. Такого роду запрошення притягують злих духів до певного місця чи особи і це може послужити появою всіляких проблемам.
Тому ми повинні « не давати місця дияволу», а жити в свободі, яку дав нам Бог. Звичайно нам непотрібно очікувати бісів із-за кожного кутка, але і не потрібно давати поводу приходити їм до наших домівок. На жаль в нашій культурі до сьогодні збереглися сотні таких язичницьких передань, традицій та всіляких повір’їв, багато яких з часом охристиянізувалися церквою і навіть стали частиною її обрядів. Саме це і є джерелом міжконфесійних чвар та послабленням спротиву проти поширення зла.
Статтю використано із сайта http://www.foru.ru/slovo.19148.5.html

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Вівторок, 01.11.2011, 19:50 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Коли ми віримо у гороскопи, талісмани, прекмети, забобони - ми надаємо їм неіснуючої сили.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Неділя, 13.05.2012, 23:51 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Інтерв’ю з дивовижним католицьким священиком Яном Білецьким із Севастополя

Щоб не боятися

- Отче Яне, а чи треба взагалі боятися темних сил?

- Треба вірити в Бога.
І не треба поруч з натільним хрестиком носити кулончики зі знаками зодіаку або іншими незрозумілими символами, талісманами.
Де в Євангелії є вказівки на ці зображення? Треба думати над тим, для чого вони взагалі сьогодні культивуються. Для того, щоб відвести людину від знака Христа і християнства як такого. А якщо ти носиш на шиї барана, бо ти за знаком зодіаку Овен, то по суті рано чи пізно ти цим бараном дійсно станеш.

Обережно: знаки зодіаку!

Опинившись в стінах редакції, о. Ян насамперед кинув погляд на великого металевого скорпіона, який мирно живе – точніше висить - в коридорі:

- Це треба зняти зі стіни і винести звідси. Поганий символ, він приносить в дім сварки і скандали!

Вмовляння, що це подарунок, зроблений хорошими людьми з найкращих міркувань не допомогли. Отець Ян був непохитний і навіть не дозволив заховати сувенір у шафку.

- У світі існує величезна кількість символів і знаків, які простим людям здаються нешкідливими, а сатаністи тим часом регулярно здійснюють над ними ритуали.
- А прикраси з якимось іншими знаками зодіаку можна носити?
- Не можна! Ви ж не знаєте, що вони означають. Той же знак Діви, наприклад, є символом розпусти.

Та й у безлічі інших знакових зображень таїться негативна енергія. Наприклад, прикраси у вигляді скарабеїв і нанесені на тканини черепа символізують смерть, а перевернуті зірки - темні сили.

- Але ж люди не спеціально подібними символами прикрашають себе і свої будинки ...
- Не спеціально. Але Люцифера притягують.

Я днями побачив у вас у продажу з вигляду нешкідливу книжечку про драконів, яку випустило для дітей одне шановне латвійське видання - це справжній практичний посібник з сатанізму, підручник чорної магії.
Гарні малюнки - а на останній сторінці у завуальованій формі дитині пропонують укласти пакт з темними силами. Для цього всього лише треба вписати в спеціальні графи прізвища батьків, своє ім'я і підписатися.
Гра, бачте, така. А насправді це заклик до страшного вчинку, наслідки якого позначаться на багатьох прийдешніх роках.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Форум » Інше » Про все на світі » Гороскопи, талісмани, прекмети. (Негативний вплив через гороскопи, талісмани, прекмети)
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі