[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3 « 1 2 3 »
Форум » Інше » Про все на світі » Надлюдські можливості
Надлюдські можливості
falcon Дата: Середа, 17.06.2009, 11:35 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 91
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Що ви думаєте про екстрасенсів,медіумів,людей які стверджують що володіють телепатією і телекінезом,чи вірите ви в їх надприродні здібності і від кого вони в них?

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 12:48 | Повідомлення # 16
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Шановний _Елл_!!! Медитація - це ніщо інше, як контакт з відпавшими ангелами, тобто контакт з злими духами.
"Улюблені, не всякому духові вірте, а випробовуйте духів, чи від Бога вони, бо багато лжепророків з 'явилося у світі" (1 Ів.4:1).
Просто злі духи видають себе за ангелів Божих. Церква до різних видінь - тобто бачень людиною наприклад Ісуса Христа, Матір Божу Марію та інших святих - ставиться досить обережно, розуміючи, що це може диявол обирати форму і вигляд Святих і з'являтися у такій формі перед людиною. Святому отцю Піо з'являвся злий дух під виглядом Ісуса Христа, але з Божою допомогою він навчився розпізнавати, коли це Господь, а коли це сатана. До з'яв і чуд треба відноситись з обережністю. Хоча це не означає що всі вони обман. Є факти появ Богородиці у Фатімі, Люрді та інших Святих місцях. А саме на Святих місцях і біля Чудотворних ікон Божої матері відбуваються великі чуда зцілень. І це є дійсне пояснення Божого Чуда.
Щодо зцілень. Ексрасенси зцілюють наприклад хвору печінку, беручи, тобто перекачуючи енергію із здорової нирки. Так людина дійсно за результатами аналізів бачить, що сталося чудо її печінка стала здоровою, але проходить короткий проміжок часу і вона виявляє, що у неї появилась хвороба нирки. Не може людина з допомогою диявола робити добрі Божі речі. У Св.Письмі пише: Не може добре дерево приносити плодів поганих, ані погане дерево добрих плодів.
Ось Вам і зцілення у цілителів, екстрасенсів.
У Св.Письмі як знаємо зцілював людей від різних недуг, а також мертвих повертав до життя - Господь Бог Ісус Христос, цю владу Він передав Апостолам. Але коли Він зцілював, то казав: "Іди в мирі і більше не гріши".
Евангеліє від Іоана, Глава 5
1 Після того юдейське Свято було, і до Єрусалиму Ісус відійшов.
2 А в Єрусалимі, біля брами Овечої, є купальня, Віфесда по-єврейському зветься, що мала п'ять ?анків.
3 У них лежало багато слабих, сліпих, кривих, сухих, що чекали, щоб воду порушено.
4 Бо Ангол Господній часами спускавсь до купальні, і порушував воду, і хто перший улазив, як воду порушено, той здоровим ставав, хоч би яку мав хворобу.
5 А був там один чоловік, що тридцять і вісім років був недужим.
6 Як Ісус його вгледів, що лежить, та, відаючи, що багато він часу слабує, говорить до нього: Хочеш бути здоровим?
7 Відповів Йому хворий: Пане, я не маю людини, щоб вона, як порушено воду, до купальні всадила мене. А коли я приходжу, то передо мною вже інший улазить.
8 Говорить до нього Ісус: Уставай, візьми ложе своє та й ходи!
9 І зараз одужав оцей чоловік, і взяв ложе своє та й ходив.
Того ж дня субота була,
10 тому то сказали юдеї вздоровленому: Є субота, і не годиться тобі брати ложа свого.
11 А він відповів їм: Хто мене вздоровив, Той до мене сказав: Візьми ложе своє та й ходи.
12 А вони запитали його: Хто Той Чоловік, що до тебе сказав: Візьми ложе своє та й ходи?
13 Та не знав уздоровлений, Хто то Він, бо Ісус ухиливсь від народу, що був на тім місці.
14 Після того Ісус стрів у храмі його, та й промовив до нього: Ось видужав ти. Не гріши ж уже більше, щоб не сталось тобі чого гіршого!

Зцілювати ефективно можуть молитви монахів, але перед тим хрещена людина йде до сповіді, після розрішення відмовляє покуту, тоді йде до Святого Причастя, і після Божественної Літургії йде на молитви зцілення душі і тіла.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Неділя, 05.09.2010, 12:49
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 12:59 | Повідомлення # 17
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Продовжу далі шановний _Елл_!!! Взагалі більшість інформації я почерпаю з релігійних книг, науково-релігійних фільмів, наук і реколекцій католицьких, православних отців і в рідкісних випадках євангелистів.
На сайті:
http://forum.zl.lviv.ua/topic1729.html
Основні застереження церкви що до екстрасенсів, магії та окультизму!

МАГНЕТИЗМ
Магнетизм пов’язаний з магією і спіритизмом, тому не можна говорити про нього ізольовано від інших окультних практик. Магнетизери часто говорять про покладення рук, а мають на увазі – магнетизування. Тим вводять в оману, бо Ісус і Його апостоли часто клали руки на голову хворих, і благословенням оздоровлювали, але це не має абсолютно нічого спільного з покладанням рук, яке проводять магнетизери (див. Мк. 16,1 ! На питання, чи в магнетизмі йдеться про духовний дар, сучасний знавець окультизму В. Дам, відповідає: “Якщо християнські магнетизери вважають, що мають свій “дар” від Бога, то постає питання, від кого отримують свій “дар” нехристиянські магнетизери. Невіруючі не отримують жодних дарів Святого Духа. Магнетизер, можливо і несвідомо, але приводить своїх клієнтів до контакту з демонськими силами.”
О. Й. Верлінд пише: “Магнетизер відкривається для космічних сил, коли в ньому рухається “небажаний гість”, і не виключено, що магнетизер передає його іншим. Між магнетизером і магнетизованою особою утворюється стан взаємного злиття. Я міг би навести цілий ряд конкретних прикладів, коли такий стан триває ще кілька місяців після відвідин магнетизера. Ці особи відчувають нові негативні дії: біль голови, безсоння, психічні порушення. Все це проявляється також після відвідин цілителя, гіпнотизера, ворожки, ясновидиці і т.п..”
Ставлення науки: те, що сьогодні називається біомагнетизмом чи магнетизмом, насправді не має нічого спільного з відомими фізичними явищами. Йдеться тільки про плутанину і зловживання термінами та приховування магічної практики за вигаданою науковістю!
Ставлення Церкви: Св. Оффіціум засудило використання магнетизму (4.8.1856, DS 2823-25)


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Неділя, 05.09.2010, 13:03
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 13:01 | Повідомлення # 18
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Далі з цього ж сайту:
http://forum.zl.lviv.ua/topic1729.html

ВОРОЖКИ та ЕКСТРАСЕНСИ

Відомий Кашпіровський теж діяв під впливом злої сили і багатьох затягнув у свої сіті. Через побоювання втратити цю силу він не хотів приймати Таїнство Хрещення.
Сучасні екстрасенси певною мірою володіють силою лікувати хвороби. Але ця сила не від Бога. Екстрасенси відводять людей від віри в Бога і тим самим наносять шкоду душі.
Преподобний Єфрем Сирін говорить, що краще залишитися хворим, ніж для звільнення від хвороби впасти в нечестя, удаватися до замовлянь. Демон, якщо і вилікує, більше нашкодить, ніж принесе користі. Зробить користь тілу, яке через деякий час все одно неодмінно вмре і згниє, але нашкодить безсмертній душі. Якщо іноді за попуском Божим і зцілюють демони (через різного роду ворожбу), то таке зцілення буває для випробування віруючих: кому вони більше вірять – Богу чи дияволу. Бог знає потреби віруючих, але хоче, щоб вони навчилися не приймати від демонів навіть зцілення.
На наших теренах по містах та селах разом з християнством практикується практична магія, де християни, звертаючись до мольфарів, ворожок, гадалок, цілителів, екстрасенсів, біоенергетиків, не тільки шкодять власній душі, але і отравляють душі інших людей, а не раз і своїх власних дітей для яких хочуть здоров'я, доброго заміжжя чи успіху в підприємницькій діяльності тощо. Особливо поширені такі магічні обряди, як зливання воску, зливання олива, викатування яйця, спалювання рожі, чорні служби і чорні акафісти, ставлення свічок у храмах чи каплицях із злими намірами, з метою пімсти і бажання смерті, і багато інших ритуалів і обрядів, які не мають нічого спільного з християнськими обрядами чи практиками. Такі псевдоцілителі завжди кажуть, що це Бог дав їм такий дар, що мають благословення священика, і роблять безкорисне добро людям, на деякий час привертаючи здоровя, а забирають душу і віддають її в жертву дияволу в подяку за поміч
Бог осуджує всякі види ворожбицтва в Книзі пророка Єзекиїля (13:18-23): "Так говорить Господь Бог: Горе тим, що шиють стьожки для кожного суглобу на руках та роблять намітки на голову всякої величини, щоб ловити душі, невже ви хочете переловити душі мого народу і врятувати власні. Ви безчестите Мене перед моїм народом за пригорщі ячменю та шматок хліба, погублюючи душі, що не мають померти і обіцюючи життя тим, що не мають жити, бо ви ошукуєте мій народ, що любить слухати брехню, тому ось що говорить Господь Бог: Ось Я проти ваших стьожок, якими ви ловите душі, мов пташок, я позриваю їх у вас із рук і пущу на волю душі, що ви намагаєтесь упіймати... Ви не матимете більше пустих видінь і не будете більше віщувати. Я визволю народ із ваших рук і ви взнаєте що Я Господь".
Сумна статистика свідчить про велику кількість психічно хворих, депресивних, психічно і морально покалічених людей, які не бачать свого майбутнього, молодих людей які не хочуть жити, велике збільшення самогубств і все це не раз є причиною бездуховного життя і окультної залежності.
Коли людина вірить в забобони, то з цього тішиться тільки диявол. Диявол тішиться також з того, що від недавна ми почали святкувати рік свині, кози, миші, і т.д., а християни складають собі побажання: „Нехай миша принесе в твій дім мир та радість”. Диявол тішиться, що люди відкинули Творця, а поклоняються творінню. Християни забули, що кожен рік – це рік Божий, а мир, радість і добро в наш дім може принести тільки Господь Бог, а не коза, свиня чи будь-яка інша тварина. Диявол тішиться також, коли люди самі до нього приходять, тобто коли йдуть до ворожок, гадалок, чаклунів, коли вірять в гороскопи, йдуть до екстрасенсів. Люди готові повірити всім і всьому тільки не Богові.
Джерелом всієї магії є диявол. Нагадую, що виливання воску, викачування яєць, ворожіння на картах, на руках чи будь-яке інше, навіть, якщо вони служать покращенню здоров'я, є тяжким гріхом проти першої заповіді. Різні пороблення, привороти, відвороти, різні порчі – це все справа рук диявола, і багато християн ходять до таких бабок, ворожок за допомогою і за порадою, лишають Бога, церкву, а йдуть в руки диявола.Часто ворожки, чаклунки, провидиці у своїй практиці використовують образки, хрестики, свічки, тобто прикриваються Богом, і тим самим притягують наївних, нещасних людей.
Річ у тім, що шарлатанство і різного роду цілительство не стоїть на місці а розвивається і вдосконалює свої методи задурення і зацікавлення. Сучасні «цілителі» говорять по сучасному і своє ремесло пояснюють не середньовічною термінологією, а новою, псевдонауковою. Розповідають про безлику дармову енергію, котру потрібно вміти черпати і використовувати на свій лад. Про позитивні і негативні енергії якими можна маніпулювати за допомогою кишенькового приладу, та інше. За такою маскою людям буває досить важко помітити темне обличчя, яке стоїть за всім цим. Один письменник з цього приводу сказав, що найбільшою хитрістю диявола є те, що людина не вірить в його існування. З цим варто погодитись, тим більше коли ця людина не релігійна і повністю незахищена від сторонніх «темних» впливів.
Аналогічну популярність сьогодні має ще одне з окультних явищ - астрологія. Вона спонукає людину перекладати відповідальність за своє життя на небесні світила й підкорятися начебто неминучій долі.
І католицька, і православна Церква відзначає «чорну духовність» окультизму. Віра в Бога облагороджує людину, а окультна «віра» духовно калічить його, оскільки мета окультних занять досить «приземлена»: довідатися таємниці, домогтися життєвого успіху, отримати чиюсь любов, помститися ворогові, когось приворожити, навести порчу. Багатьох приваблює те, що все це можна отримати без зусиль. У цій вигаданій свободі від моральних обов'язків і полягає, очевидно, головна привабливість ворожіння. Однак за такі «насолоди» людина рано чи пізно дуже дорого розплачується.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 13:04 | Повідомлення # 19
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
МЕТОД СІЛЬВИ

Метод контролю діяльності мозку – це курс, що складається з лекцій і ментальних вправ. Вчить людину не тільки, як душевно і тілесно розслаблятися, але і як має використовувати свою свідомість в такому розслабленому стані.
Метод базується на автосугестії під час “релаксації” (“сходження на площину альфа”), яка має полегшити володіння тілесними функціями (особистими чи інших людей), передбачення майбутнього і подібне. Й. Сільва переконаний, що світом керує “Вища інтелігенція”, яка не тотожна з християнським Богом. З цією “Вищою інтелігенцією” можна комунікувати за посередництвом гемісфери мозку в стані “aльфа”, на частоті мозкових хвиль 7-14 Гц. З ким входить в контакт адепт методу Сільви на площині “альфа”, якщо не з Богом, а з іншою “Вищою інтелігенцією”?
Для християнина відповідь не тяжка, адже наш противник “диявол ходить навколо, як лев ревучий, шукаючи, кого б пожерти” (1 Пет. 5, , “… бере на себе подобу ангела світла” (2 Кор. 11,14).
Люди, вишколені Сільвою, на площині “альфа” нібито можуть трансформувати свої душевні сили і проникати до інших осіб, виявляти хвороби і лікувати їх. За допомогою “внутрішнього екрану” “ментальної візуалізації” вони, нібито можуть в цьому стані заглянути в минуле і в майбутнє та “програмуванням мозку” спричинити зміну життєвих умов. (Йдеться про магію).
За програмою курсу, кожен приймає дві істоти – порадники. Контактування з невідомими духовними істотами є явним, особливо, коли вони допомагають особам отримати владу над іншими. Тут йдеться про спіритизм. Метод Сільви, володіння свідомістю, тренує людей психічним маніпулюванням і веде до телепатії, ясновидіння, до контролювання і програмування інших людей і подій. Намагається цього досягнути через “позитивне мислення” та автогіпноз. За допомогою цих вправ, людина втікає від реальності, і створює собі фальшиві ілюзії. Логіка, розум і тверезе мислення в її житті втрачають місце.
Вже з цих декількох відомостей можемо ясно бачити, що в методі Сільви використовуються такі окультні практики: 1) Віщування (ясновидіння), 2) Магія, 3) Спіритизм.
Що стосується науковості і правдивості фактів, на яких Сільва базує, то їх оцінили лікарі Карлового університету: “Сільвове підкреслення функціональної асиметрії мозку, лише на перший погляд має якесь відношення до наукових відомостей нейрофізіології, але насправді, воно пов’язане з магічними елементами”. (Альтернативна медицина. Прага, 1995)
Від Сільви знаємо, що перебування в площині “альфа” є “гаряча лінія до Вищої інтелігенції”, при чому, думаючи про “Вищу інтелігенцію”, не мають на увазі Бога. Кому ж тоді людина відкривається? Які духовні сили і власті приймає за своїх порадників? “Бог не хоче, щоб ви були спільниками злих духів” (пор. 1Кор.10,20).


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 13:05 | Повідомлення # 20
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Чувайте, не відкривайтеся.

Усі форми окультизму (від віщування лозою, ворожіння на руці, магнетизерства, ясновидіння, акупунктури, гіпнозу, гомеопатії, аж до т.зв. “таємної сили”, яка діє в індуїстській чи буддійській релігії), мають одну спільну основу. Цією основою є те, що людина відкривається для якихось надприродніх таємних, окультних сил, “духовних енергій” чи т.зв. парапсихологічних здібностей. Це все тільки синоніми скритої темної сили, яка спричинює появу здібностей, що перевищують можливості людської природи. В сучасній добі ще не було виразно і авторитетно, на основі Святого Письма і Церковної Традиції, сказано “що” або “хто” є ці “енергії” (таємні окультні сили чи парапсихологічні здібності). Також не було сказано, яку позицію щодо них мають займати християни. Святе Письмо і Традиція Отців однозначно називає ці сили демонами (т.т. упалими ангелами), а вище наведені здібності називає білою або чорною магією (пор. Втор.18,9-16).
Як людина отримує ці енергії?
1. Через особистий контакт з окультистом, цілителем (напр., лоза, маятник в моїх руках не функціонують, але коли візьме мене за руку радіостез – здебільшого, почнуть реагувати! Передавання віщунського духа є подібне до зараження інфекцією від хворого).
2. Через читання окультної літератури (якщо людина вірою їй відкриється).
3. Як темне духовне спадкоємство від предків (з 3-4 покоління).
через контакт з людьми, які мають такі “здібності”, переходить духовна інфекція. Наслідки можуть проявлятися аж в годині смерті;
Що має робити християнин, який попав під вплив віщування чи магії?
За окультні гріхи на душі залишається певне прокляття. Тут залишається духовний зв’язок, якому християнин відкрився. Потрібно робити покаяння за ці гріхи: прийняти позицію Божого Слова щодо окультних гріхів, відректися перед двома свідками духа, який перейшов на мене через конкретну окультну практику, а потім з того висповідатися. Не забудь прийняти Господа Ісуса за свого Спасителя і Господа, а потім прийми Святого Духа, і дозволь, щоб тебе провадив!
Висповідатися з цього гріха проти першої Божої заповіді.
У випадку духовних проблем, попросити досвідчену авторитетну особу про молитву за розв’язання духовного пута (якщо тяжкості тривають і після відречення).
Спалити всю окультну літературу і предмети, пов’язані з окультизмом. Речі, які не горять (напр., маятник, талісмани і т.п.) знищити (пор. Ді.19,19).
Для потерпілого окультизм – постійна пастка. Продовженням вище наведеної терапії має бути залучення до живої християнської спільноти.
до гріхів проти першої Божої заповіді належать також забобони, пов’язані з народженням дитини, весіллям, похороном, Андрієм (особливо, на Україні), пороблення, відроблення, вуглики (скидання вроків), зливання воску, відвідування ворожок, читання гороскопів і шкідливої літератури, забобони пов’язані з Різдвом, з чорним котом, з порожніми відрами і т.п.;
У Второзаконні. 18,9-12 (Старий Завіт) перераховано 9 областей окультизму:
1. Переведення через вогонь – посвячення божкам (демонам);
2. (по-єврейськи: косем) – віщування ( приблизно 200 форм);
3. (монен) – астрологія (гороскопи, знаки зодіаку…);
4. (манагеш) – біла магія (лікар-магнетизер, психотронік…);
5. (манашеб) – чорна магія (чарівники, ворожбити…);
6. (гобер габер) – народна магія (заклинання, пороблення, відроблення, зливання воску, скидання вроків (вуглики)…);
7. (шоел об) – спіритизм як віщування;
8. (їддоні) – ясновидіння;
9. (дореш ел гаматім) – спіритизм як магія.
“Бо огидний для Господа кожен, хто це робить”. (ст.12)

Із розмови з отцем-харизматиком Василем Вороновським: Про екстрасенсів, магію і кінець світу (Запитання і відповіді між добром і злом)
— Всечесний отче, останнім часом з'явилось багато людей, які лікують так званими біополями, переконують нас, що можуть передбачати майбутнє. Від кого це?.. Чи справді — від нечистого? Яку думку з цього приводу маєте Ви і Церква зокрема?
— Мої думки цілком співпадають із вченням Церкви. У Діяннях Апостолів йдеться про ворожбита Симона, який "дивував люд самарійський і видавав себе за щось видатне", про юдейського псевдопророка на ім'я Вар Ісус, про служницю, у яку вселився віщун, але його вигнав апостол Павло. Києво-Печерський патерик пише про Микиту, що мав дар пророцтва і надзвичайну пам'ять, він знав увесь Старий Завіт. Коли ж з нього вигнали біса, то усе забув.
Люди, які ходять оздоровлюватися до "енергетиків", "цілителів", не знають суті того лікування. Екстрасенси варварськими методами перерозподіляють енергію, внаслідок чого хворий орган одержує її, а інший слабне. Під час сеансу "цілителі" можуть "викачувати" енергію з пацієнта, встановлювати з ним довготривалий енергетичний зв'язок, можуть навіть жити за рахунок його енергії. "Цілителі" часто доводять людей до психічних розладів і занапащують їхні душі. Краще б людина пішла до Сповіді, на Службу Божу, молилася і просила Господа про допомогу, і навіть померла б у Божій благодаті. Бо Господь посилає хвороби за наші гріхи, щоб ми зрозуміли: життя — це коротка миттєвість, за якою — Вічність. Хвороба дається для випробування нашої покори.
Під час недуги слід звертатись до лікарів, довіряти їм своє тіло, але не душу. Душу, окрім Бога, не довіряймо нікому. А тому християнин, який "лікується" у екстрасенса чи хоче знати своє майбутнє, зраджує Христа, свою віру і вступає в контакт з нечистою силою.
— Але ж більшість таких "цілителів" каже, що вони лікують саме молитвою, навіть скеровують своїх пацієнтів до церкви, до Сповіді. В людей вони викликають довіру.
— Це представники "білої" магії, бо щойно ми говорили про їхню протилежність, тих, хто практикує "чорну". Такі екстрасенси ходять до церкви і лікують буцімто Божою силою, але часто й самі не підозрюють, що опинилися під владою демонічних сил.
— А що таке, на Ваш погляд, гіпноз?
— Деякі люди, які мають сильну енергію, можуть впливати на інших, гіпнотизувати їх. Але ніхто не має права втручатись у чиюсь свідомість. Піддаватися гіпнозу свідомо не можна, це — гріх.
— А чи можна знати наперед своє майбутнє?
— Це вже сфера діяльності астрології. Нині є дуже багато гороскопів: міркувань про, те, що доля людини залежить від руху планет, від розташування зірок... Планети впливають на океанські та морські течії, на напрямок руху вітрів, але в жодному випадку — не на долю людини. Людину створив Бог, дав їй розум і волю, чим вона й повинна послуговуватись. Тому Церква категорично забороняє ворожбу, віщування майбутнього. Навіть під страхом смерті.
— Але ж багатьох людей підкуповує те, що віщуни кажуть правду. Соціологічні дослідження стверджують: їхні віщування збуваються у 70 випадках із ста.
— Це пояснюється тим, що колись нечистий був у ангельській ієрархії і так чи інакше посвячений у таємниці буття. Ці знання він зберіг і тепер намагається підкорити собі людину, відкриваючи їй деякі таємниці...
— ...або з'являється перед нею у вигляді пришельців із космосу...
— У Біблії немає жодного натяку на існування інших цивілізацій. Якщо до XX століття перед християни¬ном з'являлась людиноподібна — часто осяйна — істота гігантського або карликового зросту, з палаючими або червоними очима, при появі якої охоплював страх, то віруючий не мав сумніву, хто це. Він знаменням хреста і молитвою відганяв біса. А тепер, якщо перед атеїстом або маловіром, яких більшість, постане таке чудовисько, то він приймає його за інопланетянина і часто охоче контактує з ним.
— Чи є гріхом ворожіння на картах?
— Це — від диявола
— У кімнаті — якийсь незрозумілий стукіт, дивні голоси, починають літати речі в повітрі, без причини займаються полум'ям... Що це?
— Це — диявол, або ж полтергейст, як каже наука, дух, що робить шкоду людям. Є близько двадцяти наукових теорій, які намагаються це явище пояснити. Але протягом багатьох віків доведено, що всі чаклунські дії припиняються при зіткненні з Божою силою. Для цього перш за все потрібна сильна віра в Господа, в Боже слово. В особливих випадках Церква використовує спеціальні молитви. Священик заклинає диявола (на це він мусить мати дозвіл від Церковної влади). Я, ще раз нагадую, маю такий дозвіл від Єпископа та Патріарха.
— А Ви не боїтеся?
— Коли я йшов читати заклинальні молитви в тому ж таки Комарному, то взяв на груди Святі Тайни, Коли я з Ісусом Христом, — нічого не боюся. Але того дня диявол хотів мені нашкодити. Коли я підійшов на подвір'я церкви Архистратига Михаїла до машини, то раптом на друзочки розлетілося автомобільне скло. До того ж ввімкнулась сигналізація і не вмовкла доти, доки ми не приїхали до собору святого Юра.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 13:06 | Повідомлення # 21
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Із інтерв'ю Йозефа Ратцінгера (нині Бенедикта XVI Папи Римського), яке він дав італійському журналу «Una voce grida...» у березні 1999 року про магію і окультизм (скорочено):
- Ваше Високопреосвященство, що таке магія?

- Це використання сил, які здаються таємничими, з метою отримати владу над фізичною, а також психологічною реальністю. Тобто, це спроба використовувати надприродні сили у власних цілях. Застосовуючи магію, виходять за межі раціональності і використання фізичних сил, відомих науці. Для цього шукають - і інколи навіть знаходять - спосіб опанувати реальністю за допомогою невідомих сил. У багатьох випадках це може бути шахрайством, але може бути і так, що за допомогою елементів, що не вкладаються в рамки раціональності, можна досягти певного панування над реальністю.
Чи можна з впевненістю стверджувати, що за магією і окультним світом завжди стоїть демон?
- Так. Я б сказав, що без демона, який провокує перекручення творіння, не був би можливий весь цей світ окультизму і магії. У гру вступає елемент, що виходить за межі реалій розуму, реалій, які розпізнає наука, з'єднана з щирим розумом. Магія пропонує звернутися до сил, які представляються божественними, обіцяючи досягнення швидкого успіху в чомусь, здобуття якогось надприродного досвіду. Насправді, це пародія на божественне. Так, це сили, але сили падіння, які в реальності є іронією проти Бога.
Людина уявляє себе володарем світу, використовуючи те, що здається божественним, і використовує силу, щоб управляти світом в собі самій, вступаючи, таким чином, в радикальну брехню. Ця брехня в перший момент сприймається як розширення влади, розуміння нового досвіду, як щось прекрасне: я стаю Богом. Але брехня - це реальність, яка завжди залишається руйнівною. Жити в брехні - означає жити проти реальності, а отже, жити в саморуйнуванні. У цьому сенсі можна побачити два аспекти цієї заборони. З одного боку, окультні і магічні практики слід виключити просто тому, що вони перекручують реальність, вони є брехнею в найглибшому сенсі цього слова.
Вслід за цим онтологічним аспектом виникає другий - етичний, який полягає в тому, що, будучи такими, що протиставились істині, магія і окультизм є руйнівними, вони руйнують саму суть, основу людини.
- Отже, яка небезпека підстерігає тих, хто зв'язується з магією і окультизмом?
- Давайте і тут почнемо з феноменології. Непомітні сіті зваблення розкидаються у вигляді обіцянки отримати владу, відчути радість, задоволення. Потім людина потрапляє в інші сіті, демонічні, які незабаром стають набагато сильнішими за неї. І людина вже більше не є господарем дому.
Припустимо, що людина вступила в якусь секту або в групу, що займається магією. Вона стане рабом не лише групи, що само по собі вже дуже серйозно, враховуючи, що ці секти можуть повністю оволодіти людиною. Але вона стане рабом реальності, що стоїть за групою, тобто реальності воістину диявольської. Таким чином, вона слідує дорогою все глибшого саморуйнування, набагато гіршого, ніж від наркотиків.
- Жоден з окультистів не заявляє відкрито, що діє за допомогою демона. Більш того, майже всі вони стверджують, що є віруючими і що творять благо. Вони використовують священні образи, розп'яття...
- Так. Глибока, прихована брехня потім конкретизується в брехню очевидну. Маг, в своїй особовій орієнтації, дійшов до брехні. Для нього стає природним використовувати всі конкретні способи для вираження і вживання брехні. Звичайно, синкретизм є одним з головних елементів світу магії і окультизму, який використовує елементи релігій, і, перш за все, християнської, перекручуючи їх, як з метою залучення людей і для надання достовірності своїм діям, так і в надії використати приховану силу християнської реальності.
Ваше Високопреосвященство, в Італії на номер телефону, по якому можна дізнатися свій гороскоп, щорік поступає понад 10 мільйонів дзвінків. В тій же Італії, на більш, ніж 100 тисяч магів припадає менше 38-ми тисяч католицьких священиків. Що Ви відчуваєте, роздумуючи над такою реальністю?
- Це є знаком того, що ми знаходимося під загрозою глибокого поганства. Це - поганство, це - перекручення релігійного призначення людини. У цій фальшивій релігії, в якій, як я вже сказав, людина використовує або намагається використовувати надприродні сили, розміщений головний виклик справі євангелізації. Перед лицем поганства слід сповіщати визвольну Божу реальність. Ці практики претендують на те, щоб дати людині свободу. Вони пропонують владу, задоволення, обіцяють можливість жити повним життям. Насправді ж, вони ведуть до жахливого рабства, яке може реально позбавити людяності. Це відомо також з дохристиянських релігій, які сіяли страх. Християнська звістка, з'явившись, принесла з собою не політичну свободу, як сказали б ми сьогодні, а звільнення від страху перед демонами. Сильніший за всіх лише Бог: це звістка, що реально звільнила світ. І навіть сьогодні, в деяких ще неєвангелізованих частинах світу можна бачити, як боязнь перед демонами і магами створює атмосферу страху і застою.
Неможливо діяти, якщо при кожному кроці можна потрапити в руки демона. Тому ми повинні проголошувати звільняючу силу звістки, що є лише один Бог, і що цей Бог є Любов, і Він любить нас, і має силу вести нас і дати нам справжню свободу, і що Своєю непереможною силою Він звільняє нас від цього рабства. Проте, про це, на жаль, пам'ятають не всі. Багато хто бачить в релігії лише тяготи, те, що Бог далеко, що Його неможливо відчути, і шукають легкої дороги і миттєвого задоволення, впадаючи, таким чином, в рабство. В наш час глибокої язичницької спокуси слід сповіщати Євангеліє у всій його простоті і величі як дійсне і єдине визволення.
Серед різних відгалужень руху New Age є так звана «альтернативна медицина», в якій важливе місце займає пранотерапія. Деякі стверджують, що володіють флюїдами в руках, які можуть лікувати хворих, і приймають їх за харизму зцілення...
- Харизма зцілення проявляється, перш за все, в повній відсутності елементів магії і здійснюється у дусі молитви. Зцілення, здійснені Господом і за Його дорученням апостолами, є вираженням молитви. Не використовуються духовні засоби і контексти, чужі вірі і розуму. Харизми, на відміну від сил і флюїдів, якими хваляться ці люди, підкоряються істині і силі Бога і не вводять інших елементів. Все інше - це вираження жахливого підземного світу, який, довгий час будучи прихованим, сьогодні знов, на хвилі неопоганства, виходить на поверхню.
- Чи існує певна межа, перейшовши яку, людина, що присвятила себе магії, не може повернутися назад?
- На це питання важко відповісти. Якщо хтось увійшов в те, що Господь називає «гріхом проти Святого Духа», повстав проти Бога і хулив Дух Божий, перекрутивши свій дух і відкрившись на дію демона, ймовірно, тут і знаходиться те, на що Господь вказує як на точку неповернення. Але ми зі свого боку не можемо судити про це. Слід завжди пам'ятати, що є надія на навернення. Зрозуміло, що для того, хто увійшов до світу окультного, потрібне радикальне навернення, здійснити яке він зможе лише з великою допомогою Святого Духа і молитов всієї церковної спільноти, що бажає допомогти цим людям повернутися до Бога. Отже, потрібно завжди сподіватися і робити все можливе для того, щоб благати про Боже прощення і просвітлення для цих людей, і зробити їх відкритими до глибокого навернення. Потім потрібне вигнання демона. Цей обряд, важливість якого християни деякий час не розуміли, сьогодні отримує новий сенс і дуже конкретне значення тому, що йдеться про звільнення людей від демона, який, через контакт з магією і окультизмом, реально опанував ними.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 13:19 | Повідомлення # 22
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Шановний _Елл_!!! Наша Церква вчить всіх людей, тобто наших ближніх, як доброчинців так і кривдників, як віруючих в Бога так і невіруючих сприймати, як людину у якій перебуває Ісус Христос. Чи православний, чи католик, чи протестант, будь-якої віри, це є людина створена на образ і подобу Божу. Тому серед людей немає у нас ворогів, але спільний для нас всіх є один ворог - це диявол, сатана і злі духи.

З Євангелії від Луки 10:30-37.
"І підвівсь ось законник один, і сказав, Його випробовуючи: Учителю, що робити мені, щоб вічне життя осягнути?
Він же йому відказав: Що в Законі написано, як ти читаєш?
А той відповів і сказав: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю, і всім своїм розумом, і свого ближнього, як самого себе.
Він же йому відказав: Правильно ти відповів. Роби це, і будеш жити.
А той бажав сам себе виправдати, та й сказав до Ісуса: А хто то мій ближній?
А Ісус відповів і промовив: Один чоловік ішов з Єрусалиму до Єрихону, і попався розбійникам, що обдерли його, і завдали йому рани, та й утекли, покинувши ледве живого його.
Проходив випадком тією дорогою священик один, побачив його, і проминув.
Так само й Левит надійшов на те місце, поглянув, і теж проминув.
Проходив же там якийсь самарянин, та й натрапив на нього, і, побачивши, змилосердився. І він підійшов, і обв'язав йому рани, наливши оливи й вина. Потому його посадив на худобину власну, і приставив його до гостиниці, та й клопотався про нього.
А другого дня, від'їжджавши, вийняв він два динарії, та й дав їх господареві й проказав: Заопікуйся ним, а як більше що витратиш, заплачу тобі, як вернуся.
Котрий же з цих трьох на думку твою був ближній тому, хто попався розбійникам?
А він відказав: Той, хто вчинив йому милість. Ісус же сказав йому: Іди, і роби так і ти!"
wink


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
_Елл_ Дата: Неділя, 05.09.2010, 14:09 | Повідомлення # 23
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Майже все що ти написала про езотерику на мою думку неправда. Небуду тобі цього доказувати, бо небачу сенсу. Скажу тобі одне, я протестант і я невірю церкві, монахи і священники ніколи не є вищими за простих людей. Церква завязла в брехні.
Медитація- це заглиблення в підсвідомість, з метою пізнати себе і попасти в вищий стан медитації в нірвану, тобто в рай. Ти говориш про медитацію, незнаючи суті. Ти кажеш неправду про йогу. Йога це частина релігії індуїзму. Індуїзм і буддизм релігії набагато старші за християнство. І ти немаєш права іх очорнати своїми словали. Добре задумайся чи незгішила ти так як сама описувала очорнення. Своїми словами про йогу і медитацію і очорняеш дві великі релігії.

Иисус сказал: Пусть тот, кто ищет, не перестает искать до тех пор, пока не найдет, и, когда он найдет, он будет потрясен, и, если он потрясен, он будет удивлен, и он будет царствовать над всем.
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 14:20 | Повідомлення # 24
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
На рахунок книг хочу звернути Вашу увагу _Елл_, щоб Ви правдиво зрозуміли суть їхнього впливу на людину.
Що притягує зло?

"Удома бажано не мати того, що викликає Богу противні думки і почуття, тому що тоді ви в небезпеці подвійної атаки, внутрішньої і зовнішньої", - говорив Ніл Синайський.
Наша природа така, що фіксуючи свою увагу на чому-небудь, людина силами своєї душі входить з цим об'єктом у безпосередній контакт. Скажімо, читаючи книгу, ми невидимим образом встановлюємо зв'язок з її автором (навіть якщо він умер) і з тим станом його душі, у якому знаходився письменник у момент створення свого твору. Читач переймається думками і почуттями твору. А особливо тонкі натури навіть переживають ті ж відчуття.
Саме через цю властивість людини відкривати в собі зв'язок з будь-яким об'єктом, на який спрямована увага, святі отці забороняли навіть тримати в будинку літературу, написану пристрастними, неочищеними людьми, через яких може встановлюватися зв'язок з пеклом, навіть якщо людина цього і не підозрює.
Коли зі старцем Нектарієм Оптинським заговорили про вплив на душу бездушних предметів, старець помітив: "Погані книги під головою можуть викликати мрії гріховні, одяг пристрастної людини теж може вплинути".
Як противага літературі демонічній, святі отці рекомендували постійне читання Євангелія, Псалтирі і святоотцівські книги. Тому що саме таким шляхом людина спілкується з Богом і святими, прилучаючись до їхніх думок і почуттів, сама духовно збагачується і зростає. Крім того, святі, прозріваючи вас духовно і бачачи, що ви читаєте їхні праці, моляться за вас.
Звичайно, не повинно бути в будинку християнина язичницьких і окультних символів - будь-яких зображень язичницьких богів, ритуальних африканських чи індійських масок, різних "талісманів" (над якими чаклуни нерідко перед продажею роблять магічні ритуали), зображень "чортиків", драконів, гральних карт, карти таро і т.п. Часто вони є причиною "поганих" явищ у будинку, навіть якщо він освячений - адже образи нечистої сили так і залишилися в будинку, і господарі як би призивають "у гості" представників демонічного світу, тримаючи в будинку їх зображення.
Варто уважно переглянути відеотеку: чи немає в ній трилерів з "жахами".
У домі християнина не повинно бути книг з "замовляннями (заговорами)", окультизму, магії, астрологічних прогнозів, гороскопів, сонників, книг Свідків Єгови, а також книги таких авторів, як: П.Брег, Г.Малахов, С.Н.Лазарєв, О.Свіяш, Ф.Петербурзький, Н.Домашева-Васильєва, Т.Глоба і П.Глоба, Д.Верищагін і К.Тітов, Н.Зіма і Д.Зіма, Т.Свірідов, В.Жикаренцев, О.П.Блаватська, М.Нострадамус, Ва́нга (Вангелия Пандева Гуштерова і інших лжевчителів, що тримати в будинку неприпустимо і навіть небезпечно з духовної точки зору.
До преподобного Серафима Саровского один раз син привів свою матір, що страждала пияцтвом. Преподобний зцілив її і при цьому сказав: "Не тримайте винних пляшок у будинку".
Своїми гріховними вчинками часто через незнання або не усвідомлення, людина притягує до себе зло, тобто дозволяє дияволу втручатись у її життя через наступні дії.
Також притягуються злі сили через погані і скверні слова, осудження ближніх.
Щоб уникнути причин будь-якого злого впливу необхідно жити гідним християнським життям.

Приклад
Один юнак провадив грішне життя, проте завжди промовляв молитву до Пречистої Діви Марії і так уповав на ЇЇ опіку, що і не думав виправлятися. Раз явилась йому у сні Пречиста Діва і однією рукою подала йому на золотій тарілочці багато свіжих і дуже гарних фруктів; в другій тримала на огидній тарілці гнилі й зіпсуті та сказала: «Оце образ Твого життя. Гарні свіжі фрукти – це твої щоденні молитви, якими Мене прославляєш, і вони Мені милі. Гнилі, гидкі овочі – це твої гріхи, які щоднини подаєш Мені з молитвами. Розваж добре, як тяжко Мене зневажаєш, а собі готуєш сумний кінець. Скористуйся з пересторогою й очисти свою совість». Опісля зникла. Це вразило дуже юнака, і він вибрав шлях правдивого християнського життя.
Ми повинні розуміти те, що наше грішне тіло завжди нас спонукає до гріха, а душа нас спонукає до святості.
Бо така воля Божа, щоб ми всі стали святими.
«Воля Божа – святість ваша» (І Сол. 4:3)

Святість – це надзвичайно великий дар від Бога, коли Він запропонував нам стати подібними до Нього – досконалими.
Біблія навчає, що немає іншого шляху до спасіння, крім Христа.
Ісус говорить в Євангелії від Івана 14:6: «Я є дорога, і правда, і життя! Ніхто не приходить до Отця, якщо не через Мене».

Ісус – єдиний шлях спасіння, тому що Він – єдиний, Хто може заплатити за наші гріхи (Римлян 6:23).
Наша релігія навчає про глибину і серйозність гріха та його наслідків.
Наша релігія говорить про безмежну плату за гріх, яку лише Ісус Христос може дати.
Спасіння доступне лише через віру в Ісуса Христа! «І в нікому іншому немає спасіння, бо під небом нема іншого імені, даного людям, яким належить нам спастися!» (Дії 4:12).
Бажаю Вам _Елл_ Божого миру, любові, милосердя і Божої мудрості, які дарує Ісус Христос.

bye


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Понеділок, 06.09.2010, 09:44
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 14:59 | Повідомлення # 25
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Ті люди, які брали участь у медитації, спіритизмі та інші окультних заняттях, вони стали жертвами диявола, тобто одержими злим духом, а можливо навіть легіоном, тобто у них можливо вселилася армія бісів.
І допомогти у цьому можуть тільки священики-екзорцисти, які в ім'я Ісуса Христа звільняють людей від опанування злими духами. Але обряд екзорцизму не завжди триває годину, дві, це може тривати місяць, рік чи й більше. Легше злому духові увійти в людину, а от вигнати його з людини важче.
Злі духи дуже добре себе почувають у людському тілі, але найбільше бояться екзорцизмів - методу вигнання злих духів, адже бісам дуже не хочеться повертатись у їхні домівки - у пекло, з якого вони виходять і входять в людину через гріх.
Я на ці теми багато прочитала літератури. 1) Нове визнання екзорциста; 2) ...але визволи нас від лукавого. (Автор Габріель Аморт). 3)"Екзорцизм: міф чи реальність". (Автор Іван Козовик). 4) Інтерв'ю з демоном (о.Джузеппе Томазолі).

Дивилась документальний фільм євангелістів, можливо протестантів "Родові прокляття" (Тривалість фільму 47 хвилин).
Коротка відеозапис На сайті: http://www.youtube.com/watch?v=DZPXG_s9cAk
Родовое проклятие - как снять, проповедь в г. Ужгород

Помітила, що Ви _Елл_ впали у велику гординю, вважаючи себе мудрішим за Ісуса Христа, Апостолів Ісуса Христа, (які через натхнення Святого Духа писали Євангеліє і послання Апостолів), священиків і за всіх святих людей. Так і диявол впав у гординю, а тому збунтувавшись проти Творця всього святу, був скинути з Неба до пекла. Не повторіть його долю.
Пам'ятайте, що диявол є мудрий і хитрий, та правди у ньому не має.
А тих, яких взяв він на гачок, так легко не відпускає. Він мов павук, як мух, ловить людей. Як кров випиває павук із мухи, паралізуючи її, так і диявол все святе у людині знищує, паралізуючи її волю.
Але Господь любить Вас і всіх людей, і прагне щоб всі були щасливі, адже ми всі діти Божі. Бог грішних милує, а праведним дає благодать. Господь наскільки нас любить, що дав нам друга і охоронця Ангела Хоронителя, якому ми повинні дякувати за те, що Він нас спонукає до добра і охороняє від зла. Ми віримо у Господа, не для того, щоб ходити в Церкву, але ходимо в Церкву - Храм Божий для того, щоб пізнавати науку Божу, щоб більше пізнавати, любити Господа і приймати Його до нашого життя, щоб Господь наше життя впорядковував як бажає Його Свята Воля. Христова Церква і те що вона вчить - є тими ключами до Царства Небесного. Вона є тим засобом спасіння душі.

Псалом 22.
1Господь - Пастырь мой; я ни в чем не буду нуждаться:
2Он покоит меня на злачных пажитях и водит меня к водам тихим, 3подкрепляет душу мою, направляет меня на стези правды ради имени Своего.
4Если я пойду и долиною смертной тени, не убоюсь зла, потому что Ты со мной; Твой жезл и Твой посох - они успокаивают меня.
5Ты приготовил предо мною трапезу в виду врагов моих; умастил елеем голову мою; чаша моя преисполнена.
6Так, благость и милость [Твоя] да сопровождают меня во все дни жизни моей, и я пребуду в доме Господнем многие дни.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Неділя, 05.09.2010, 15:11
 
_Елл_ Дата: Неділя, 05.09.2010, 15:34 | Повідомлення # 26
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Я непадав в гординю. Прошу ненаговорювати на мене. Ти так і невизнала того що очорняла інші релігії, твоє право, але сама суперечиш своїм принципам.
Вот що я думаю про церкву:

Вони [сказали: «Ми бачили] величний [дім з великим] олтарем [у ньому, і] дванадцять чоловіків — священників, на вигляд — і ім’я; і натовп людей жде коло того олтаря [на] священників [... й приймуть] пожертву. [Але] ми продовжували ждати.»

[Ісус сказав:] «Як [священники] виглядають?»

Вони [сказали: «Деякі...] два тижні; [деякі] приносять у жертву своїх власних дітей, інші — своїх жон, <що> у хвалі [й] смирінні з кожним; інші сплять з чоловіками; деякі ввергнуті у [бійню]; деякі скоюють безліч гріхів і вчинків беззаконних. І чоловіки, котрі стоять [перед] олтарем, викликають твоє [ім’я], [39] і у всіх вчинках своїх недостойні; жертви принесені до завершення [...].»

Після того, як вони сказали це, вони змовкли, бо були стурбовані.

Ісус сказав їм: «Чим ви стурбовані? Поправді я кажу вам, всі священники, які стоять перед тим олтарем, викликають моє ім’я. Ще я кажу вам, моє ім’я було написано на [...] покоління зірок через людські покоління. [І вони] саджали дерева без плодів, у моє ім’я, ганебним чином.»

Ісус сказав їм: «Ті, кого ви бачили за прийняттям пожертв коло олтаря, — це ті, хто ви є. Це — бог, якому ви служите, а ви — ті дванадцять чоловіків, котрих ви бачили. Товар (cattle), що ви бачили, принесений для жертви, — це багато людей, котрих ви збиваєте з пуття [40] перед тим олтарем. [...] буде стояти і так використає моє ім’я, і покоління благочестивих залишаться вірними йому. Після нього інший чоловік буде стояти там від [блудників], і інший [буде] стояти там від убивць дітей, і інший від тих, хто спить з чоловіками, і тих, хто утримуються, і решта людей скверни, і беззаконня, і помилки, і тих, хто каже: „Ми як ангели“; вони — зорі, котрі доведуть все до його закінчення. Бо для людських поколінь було сказано: „Се Бог прийняв вашу жертву з рук священника“ — себто, служителя помилки. Але є Господь, Господь всесвіту, хто заповідає: „У останній день будуть вони ввергнуті у сором“.» [41]

Ісус сказав [їм]: «Припиніть жерт[вопринесення...], котре ви робите [...] над олтарем, оскільки вони — над вашими зорями і вашими ангелами і вже прийшли там до свого закінчення. Так дозвольте їм бути [спійманими] раніше за вас, і відпустіть їх

[... бракує приблизно 15 рядків ...]

покоління [...]. Пекар не може годувати все творіння [42] під [небесами]. І [...] до них [...] і [...] до нас і [...].

Ісус сказав їм: «Припиніть боротися зі мою. Кожен з вас має свою власну зорю, і ко[жен ... бракує приблизно 17 рядків...]

[43] в [...], хто прийшов [... весна] для дерева [...] цього еону [...] якийсь час [...], але він прийшов до <живих> вод Божого раю, і [покоління], що стане останнім, тому що [він] не осквернятиме [життєвий шлях] покоління того, але [...] на всю вічність.»


Иисус сказал: Пусть тот, кто ищет, не перестает искать до тех пор, пока не найдет, и, когда он найдет, он будет потрясен, и, если он потрясен, он будет удивлен, и он будет царствовать над всем.
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 16:02 | Повідомлення # 27
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Не збагну _Елл_, що цими цитатами Ви намагаєтесь сказати, і не бачу у них посилання, на яку главу, на який вірш.
Є в електронному вигляді Біблія на сайті: http://www.traducionalist.info/forum/40 У цій Біблії Ви можете вказати на присутність у ній написаних Вами цитат, якщо вони там є. Але впевнена, що ті цитати, які Ви пишете взагалі у Біблії відсутні.
Щоб зрозуміти правдивість Вашої релігії, то вона має повністю відповідати 10 заповідям Божим, і 2 заповідям любові. Якщо таке чиниться, то релігія мала би бути правдивою.
Думаю ці Заповіді Божі Ви знаєте.
Закон Божий – Десять Заповідей Божих, у яких міститься норматив відносин між людиною і Богом – у перших трьох; у решті семи – між людиною і ближнім.

Вони написані не випадково саме в такому порядку.

1. Я Господь, Бог Твій: не матимеш інших богів крім Мене.

Ніщо і ніхто не повинен стояти на перешкоді у твоєму наближенні до Творця. Пам'ятай слова, славної пам'яті Степана Бандери: „Мета життя людини – це наближення до Бога!". Твоє серце повинне на 100% належати Богові. Не дозволяй ворогові (сатані) заволодіти твоїм серцем через світові спокуси, бо „що може людина дати за душу свою навзамін?” Ця – перша, найголовніша Заповідь у Законі Божому, бо з неї випливають три основні богословські чесноти – ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ.

Грішать проти цієї Заповіді також ті, хто з пустої цікавості чи через брак віри Богові, звертається за допомогою до різних екстрасенсів, відьом, ворожок, чаклунів, гороскопів та поза Христовою Церквою, збудованою на Св. Апостолі Петрі, іде уприємнювати собі слух до різних сект, на зразок „свідєтєлєй ієгова”, „мормонів”, „адвентистів сьомого дня”, „п'ятидесятників”, „благовєстєй” та інших єретичних угрупувань, створених людьми, а не Господом нашим Ісусом Христом.

2. Не взивай намарне імені Бога Твого.

Ще раз нагадаю, що не можна без потреби і без належної Творцеві поваги і любові, вживати у розмові Його Святе Ім`я. „Бо не вважатиме Господь безвинним того, що призиває Його ім`я надаремно.” (Вих.20,7) Мають провину проти цієї Заповіді також ті, хто склавши гідно, на Біблії чи за допомогою імені Божого, військову Присягу, не виконує її або порушує.

3. Пам'ятай День святий святкувати.

Ця Заповідь зобов'язує нас взяти активну участь (в Неділі і свята) у Святій Божественній Літургії та не робити важкої праці без важливої потреби і поглибити свої знання правд православної віри. Адже записано: „шість днів працюй, а сьомий день віддай Богові твоєму”.

Але оскільки деякі заблукані єретики спекулюють словами зі Святого Письма (Біблії), кажучи, що Бог призначив сьомим днем Суботу, а не Неділю, то мушу пояснити, що так, як ці людці, говорять лише ті, хто лишився людиною „вчорашнього дня” і чекає на свого власного, нового месію та зрікається Господа Нашого Ісуса Христа і Дня Його Воскресіння.

4. Шануй батька й матір твоїх, щоб тобі добре було і щоб довго ти прожив на землі.

Розглянувши перші три найголовніші Заповіді Божі, переходимо до першої із семи, що стосуються нормативу відносин між людьми. Ці сім Заповідей плекають у кожному з нас любов до ближнього. І початком любові до ближніх є саме ця – 4 Заповідь. Адже почуття любові кожна людина плекає в собі ще з лона матері своєї. І хоча джерелом любові – є Господь, Бог наш, але дитина вчиться тієї любові через посередництво своїх батьків, які, на той час, заміняють для неї Бога, правдиве джерело любові. Ми ж, як діти, зобов'язані цією Заповіддю віддавати батькам належну їм шану і повагу, послух і любов, за їхню співдію з Творцем у творенні життя.

Ця Заповідь також зобов'язує нас любити свою Батьківщину, свою українську націю, мову, культуру, звичаї, традиції і при потребі навіть віддати своє життя за них. „Бо немає, - каже Ісус Христос, - більшої любові понад ту, як хто життя своє віддасть за друзів своїх”.

Вона також зобов'язує задля Бога коритися світській владі, але якщо влада не зловживає і Закони Держави не мають протиріч з Законом Божим, бо у протилежному випадку такі закони не зобов'язують християн їх виконувати.

5. Не вбивай.

Оскільки саме життя в земному тілі є найбільшим Божим даром, мати буття в собі, на основі якого базуються всі інші Божі дари, то відповідно, ніхто не має права, окрім Творця, забрати життя, тобто його знищити. Отже порушниками цієї Заповіді є не лише ті, хто відбирає життя в ближніх, але й ті, хто вкорочують у будь-який спосіб своє власне життя - самогубці. Також грішать проти цієї Заповіді ті, хто чинить аборт, або призводить чи намовляє когось до нього, або вживає контрацепції з метою вбити зародок людського життя. Важчим гріхом за цей є лише духовне вбивство, тобто вбивство душі – згіршення ближнього.

Ісус Христос застерігає нас, кажучи: „А хто спокусить одного, з тих малих, що вірують у Мене, такому було б ліпше, якби млинове жорно повішено йому на шию, і він був утоплений у глибині моря”. Саме тому не грішить цим гріхом дівчина, в якої відбирають честь, убиваючи нападника. І саме тому наші „прадіди великі” воліли вмерти на полі бою з шаблею в руці, ніж все життя плазувати рабами у загарбників. Вони честь і гідність свою та свого народу ставили вище, ніж земне життя біля повного корита.

Знову ж мушу застерегти від багатьох сектантів, які спокушають необізнаних зі Словом Божим та Його Заповідями „малих людей” і кажуть, що „не можна брати зброю до рук і вбивати нападників”, мотивуючи це тим, що це порушує 5 Заповідь. Таких треба цуратися, бо кара на них вже здавна не бариться...

Кожна людина має право захищати своє життя, і навіть шляхом вбивства нападника. І якщо можна боронитися проти божевільного, який посягає на життя і здоров'я твоє чи твоїх ближніх, то тим більше проти ворога.

Що ж до обов'язку захищати життя ближніх, то батьки зобов'язані захищати своїх дітей, а воїни всіх людей, їх здоров'я духовне і фізичне та майно. Було б наївно думати про Івана Хрестителя, що він не знав Заповідей Божих, коли повчав воїна, що той має робити: „Сумлінно виконуй свій обов'язок, задовільняйся своєю платнею і не ображай вдів і сиріт”.

6. Не чини перелюбу.

Запам`ятай, що хто приходить до Бога і єднається з Ним у Тайні Святої Євхаристії, той стає з Ним одним цілим, оскільки ми всі частинкою своєї душі становимо єдине Тіло Христової Церкви, а хто приходить, (добровільно), і єднається з перелюбницею, той стає з нею одним тілом.(І Кор.6,16-18) Ні в якому іншому грісі людина не занечищує так власного тіла, як у перелюбі.

У своєму тілі вона має прославляти Творця. Нагадую, що ми, тобто наші тіла – є посудиною, в якій Дух Святий перебуває, отже не можна бруднити у перелюбі те, що Бог створив від початку чистим на Свою прославу.

У Псалмах читаємо: „Людина у Правді не встоїться, пристане до скотів нерозумних і стане подібною до них”. Ісус Христос викупив нас з під влади гріха і смерті, бо гріх тягне за собою смерть. Отже людина має силу, завдяки Христу. І за Його допомогою вона повинна перебороти в собі тваринне бажання віддаватися пристрастям і зберігати себе чистою від гріха перелюбу.

Отже, потрібно уподібнюватися Сину Божому, Ісусу Христу, щоб стати дітьми Божими. Не можна бути "худобою”, яка не здатна стримувати своєї похоті і через те належить дияволу, бо диявол грішить від початку.

Вибір, через вільну волю, як дар Божий, належить нам. Що ми оберемо? До кого уподібнимося? Де перебуватимемо? З ким? Не помилися у своєму виборі, щоб потім не довелося гірко страждати.

Цим гріхом грішать люди, які служать не Богові, а є рабами своїх низьких пристрастей і похоті. Бо хто ким переможений, той тому й раб. Всі сексуальні стосунки поза церковним шлюбом є порушенням цієї Заповіді.

7. Не кради.

Це гріх проти власності, бо кожна людина має право користуватись дочасними благами, придбаними і заробленими чесним шляхом, щоб утримувати себе, свою родину і чинити з того милосердя та милостині. Оскільки крадіжка противиться чесноті справедливості, а ми знаємо, що всяка несправедливість – є зло і беззаконня, тож не можна чинити зла, від якого ми всі страждаємо. До порушення цієї заповіді належить також:

1. Крадіжка (злодійство, тихо привласнена чужа річ).

2. Грабунок (розбій, напад, відкрито із застосуванням сили (зброї).

3. Лихва (відсотки в банку з чужого добра).

4. Вандалізм (нищення чужої власності).

5. Ошуканство (шляхом обману заволодіння чужим добром (на вазі, якості і т. д.).

6. Затримання заробітної плати (цей гріх кличе про помсту до Неба).

7. Захланність або скупість – це гріх супроти Бога (бо все, що ми посідаємо, тобто маємо у власності, матеріальне чи духовне, належить виключно Йому і від Нього ми все одержали в дар). Вона противна милостині. Святий Іван Золотоустий, повчаючи нас, дає таку пораду:” Велике діло – милостиня, полюбімо її, вона не має нічого собі рівного. Вона може змити гріхи й охоронити від засуду. Ти мовчиш, - а вона стоїть і охороняє тебе. Що більше, тоді, як ти мовчиш, тисячі уст дякують за тебе”.

Порушення цієї Заповіді тягне за собою обов`язок реституції, тобто повернення чужої власності – власникові речі. Добрий приклад дає усім злодіям митар Закхей. Розкаявшись, він каже: „...а кому завинив, віддам учетверо...”.

8. Не свідчи неправдиво на ближнього твого.

Цей гріх язика, яким людина може спілкуватися з ближнім, славити і прославляти Бога, або обмовляти, очорнювати, осуджувати, гостро критикувати, принижуючи честь і гідність свого ближнього, проклинати, богохулити і т. д. Через те, що людина слабка і схильна більше до зла, як до добра, то для неї дуже повчальною є приказка: „Мовчання золото, а слово серебро”. А мудрий, іспанський богослов, Хосе Ескріва, каже: „Коли не маєш чого доброго сказати про людину, - промовчи. Вже ж тебе те слово не розірве”.

Цей гріх, як і попередній, теж тягне за собою обов'язок реституції, тобто повернення відібраної честі і гідності ближнього. Як ми вже згадували у п'ятій Заповіді, Честь і Гідність – дані нам в дар від Творця для Його, Божого прославлення, і саме тому людина має плекати і берегти свою честь і гідність від малку і до смерті, але й ніколи, в жодний спосіб не відбирати їх у ближнього.

Коли йде війна, воїн має право вбивати під час бою ворогів, але ніколи не має права відбирати честь і принижувати гідність ворога, оскільки він теж людина, і як кожна людина, створена на образ і подобу Божу.

9. Не пожадай жінки ближнього твого.

Ісус Христос каже: „Хто пожадливо подивиться на жінку, той вже вчинив із нею перелюб у своєму серці”. Ця Заповідь застерігає нас від нечистих думок, оскільки наші думки і помисли мали б належати Богові і про Боже думати. Бо де твої думки – там і ти сам.

Саме тому, що людина слабка, а диявол підступний, Ісус Христос, перебуваючи на Оливній горі, застерігає учнів: „Моліться не перестаючи, бо ходить довкола вас, ніби лев ревучий, і дивиться кого пожерти...”. Саме молитва є тим добрим засобом проти нечистих думок нашіптуваних дияволом у нашому розумі. Господь виразно каже: „Спротивтеся йому, і він втече від вас”.

10. Не пожадай нічого того, що є власністю ближнього твого.

Ця Заповідь застерігає нас, забороняючи мати лихі думки проти чужої власності. Вона тягне за собою отруйне почуття – заздрість, яка роз`їдає і нищить душу людини і в підсумку людина має замість спокою і радощів – неспокій і журбу...

Істиною є те, що жодна людина ще не втекла і ніколи не втече від власної совісті. Де б ти не пішов, де б не сховався, всюди твоя брудна совість тебе знайде і про себе нагадає отруйною гадиною. Навіть безбожники й ті відчувають угризіння нечистої совісті і лишаючись з нею один на один, невимовно страждають. Про яке ж тоді щастя можна говорити, коли така біда обсяде людину і ніде не дасть їй спокою, якого прагне всією своєю душею і ніколи не зможе заспокоїтися, доки не знайде.

Людина, на загал, крізь все життя послуговується своїми бажаннями і прагненнями, намагається віднайти і зробити те, чого хоче, і якщо їй щось із того не дається, вона гірко сумує, і, все ж, далі намагається осягнути свої мрії.

А тепер, уяви, що все, чого ти бажав, прагнув, хотів і про що мріяв – є марнота, абсолютно непотрібна для твоєї душі, яка спонукала, через твої бажання, віднайти Єдиного Бога – Творця, який тебе створив для Себе і тільки в Ньому душа віднаходить мету усіх своїх бажань-прагнень. Бо поза Ним, лише ненаситна безодня пристрасних бажань, які ніколи не можна вгамувати.

Отже, людина мусить зробити вибір, тобто скористатися Божим даром – вільною волею вибору: все життя ганятися за вітром, годувати ненаситну утробу пристрастей і тваринних бажань і, врешті, пожати страждання, скрегіт зубів і сльози; чи віднайти, прийти, і поєднатися з Творцем і мати повноту своїх прагнень та заспокоєння душі. Бо як влучно сказав Св. Августин: „Неспокійна душа моя, доки не поєднається з Богом”.

Бо увесь сенс людського життя на землі полягає в тому, щоб послуговуючись Заповідями – уподібнитися Сину Божому, Ісусу Христу, і через уподібнення Йому та за Його допомогою – відновити втрачену гідність бути Божою дитиною. І тоді вже, як дитина, сподіватися на спадок від Отця – Царство Небесне.

Головне ж що потрібно запам'ятати, що Люблячий нас Творець дає ці Десять Заповідей нам зі Свого великого милосердя, через любов до нас немічних. Не як обузу і непотрібний тягар, а як інструмент для осягнення щастя і Царства Небесного. Не випадково Ісус Христос наголошує на цих словах: „Хто любить Мене, той заповіді Мої зберігає”. В іншому місці Євангелія читаємо: „А Заповіді Мої не важкі..., бо тягар Мій легкий і ярмо Моє любе...”, „Заповіді, які дають життя тому, хто їх виконує...”.

Додатково відокремлюються «Дві головні заповіді любові»:

1. Люби Господа Бога твого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю, і всією думкою своєю.
2. Люби свого ближнього, як себе самого (-у)

Використала із сайту: http://preobrazhennja.org.ua/index.php?m=content&d=view&cid=66


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Понеділок, 06.09.2010, 09:47
 
_Елл_ Дата: Неділя, 05.09.2010, 16:15 | Повідомлення # 28
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
ЮДА ЗАПИТУЄ ІСУСА ПРО ТЕ ПОКОЛІННЯ І ЛЮДСЬКІ ПОКОЛІННЯ

Юда сказав [йому: «Реб]е, які плоди це покоління дасть?»

Ісус сказав: «Душі кожного людського покоління помруть. Коли ці люди, проте, скінчать час царювання, і дух залишить їх, їхні тіла помруть, але їхні душі житимуть, і вони будуть вознесені.»

Юда сказав: «А що буде робити решта людських поколінь?»

Ісус сказав: «Не можна [44] сіяти сім’я на [камінь] і пожинати його плоди. [Це] також шлях [...] [нечестивого] покоління [...] і тлінна Софія (Sophia) [...] рука, що створила смертних людей, так, щоб їхні душі піднеслись до вічних горішніх царин. [Поправді] я кажу вам: [...] ангел [...] влада буде здатна побачити, що [...] вони до кого [...] святі покоління [...].»

Після того, як Ісус сказав це, він пішов.

СЦЕНА 3: Юда переказує видіння і Ісус відповідає

Юда сказав: «Учителю, ти вислухав їх всіх, тепер послухай і мене. Бо я бачив велике видіння.»

Коли Ісус почув це, він засміявся і сказав йому: «Ти тринадцятий дух, чому ти такий старанний? Але кажи, і я буду терплячий до тебе.»

Юда сказав йому: «У видінні я бачив себе, як дванадцять учнів мене побивали камінням і [45] преслідували [мене суворо]. І я також прийшов на місце, де [...] за тобою. Я бачив [дім ...], і мої очі не могли [осягнути] його розмір. Великі люди оточували його, і той дім <мав> покрівлю із зелені, і в середині дому був [натовп ... бракує двох рядків ...],

кажучи: „Учителю, прийми мене разом з цими людьми.“»

[Ісус] відповів і сказав: «Юдо, твоя зоря збила тебе з пуття.» Він вів далі: «Жоден народжений смертним не достойний увійти в дім, котрий ти бачив, бо те місце призначене святим. Ані сонце, ані місяць не царюватимуть там, ані день, але святі перебуватимуть там завжди, у вічній царині зі святими ангелами. Се я пояснив тобі тайни царствія [46], і я навчив тебе про помилку зірок; і [...] посилаю це [...] на дванадцять еонів.»

Цитати з Євангелії від Іуди.


Иисус сказал: Пусть тот, кто ищет, не перестает искать до тех пор, пока не найдет, и, когда он найдет, он будет потрясен, и, если он потрясен, он будет удивлен, и он будет царствовать над всем.
 
benedikta Дата: Неділя, 05.09.2010, 18:16 | Повідомлення # 29
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
В Новому Завіті Святого Письма є 4 Євангелії:
1. Євангелія від Йоана
2. Євангелія від Луки
3. Євангелія від Марка
4. Євангелія від Матея
А те, що пишете Ви про існування Євангелія від Юди, то Ви дуже помиляєтесь, або свідомо фантазуєте, тобто обманюєте себе та інших.

Євангелія від Юди не існує.

Поміркуйте самі реально.
Іуда Симонів Іскаріот (гебр. יהודה איש קריות — «Юда, людина з Крайота») — один з апостолів (учнів) Ісуса Христа, котрий зрадив свого вчителя.
Ім'я Юди стало синонімом зради. Згідно Євангелія, за зраду Юді заплатили 30 срібних шекелів, котрі часто символізують винагороду за зраду.
Після того, як Ісус Христос був розп'ятий, Юда повернув гроші первосвященникам та старійшинам, сказавши: «Згрішив я, зрадивши кров невинну». Вони ж відповіли йому: «Що нам до того?».
Кинувши гроші в храмі, Юда пішов і повісився.
Яким чином Юда Іскаріот міг писати Євангелію, якщо він повісився після зради Ісуса Христа.

Ви _Елл_ пишете різні єресі, намагаєтесь праведних людей звести на манівець, Ви подаєте гріх згіршення для християн.
Тепер розумію що Ви є відступником від правдивої Христової віри, і намагаєтесь інших переконати у тому, що не потрібно дотримуватись Божих Законів, але потрібно створювати власний закон вигоди і власної, особистої користі. Ви шукаєте не Божої волі, але власного свого я. Вибачте за відвертість, але саме через таких як Ви почали створюватись секти.
Наша Христова віра існує вже 2010 років, а Ваша релігійна установа існує на багато менший проміжок часу.

Євангеліє від Матея, Глава 7:6. Не давайте священне собакам, ані не кидайте перел ваших перед свиньми, щоб не потоптали їх ногами й, обернувшись, вас не роздерли.
Коли я веду діалог з Вами, то кидаю перл Вам під ноги, чим собі можу нашкодити.
Ви є нещасна людина, бо Ваша віра розбудила і виростила у Вас ненависть до Святих і Божих речей. Ви є противником Христа, Христової Церкви. Правдива Церква та, яка походить від Ісуса Христа.
Ви перебуваючи на форумі греко-католицького сайту намагаєтесь вкорінити інтереси своєї релігії.
Ви напевно нехрещений. А це велике значення має, бо на хрещених людей сходять дари і плоти Святого Духа, а це:

Сім дарів Святого Духа

1. Мудрість
2. Розум
3. Рада
4. Кріпость
5. Знання
6. Побожність
7. Страх Божий (див. Ісая 11,2)

Дев’ять плодів Святого Духа

1. Любов
2. Радість
3. Мир
4. Терпеливість
5. Добротливість
6. Милосердя
7. Віра
8. Лагідність
9. Поміркованість (див. Гл. 5,22-23)

Думаю, що продовжувати діалог з Вами для мене є небезпечно. Бо з Ваших повідомлень присутності плодів і дарів Святого Духа я не помітила.
Вас зазомбували або загіпнотезували, а Ви це продовжуєте робити з іншими, Ви є не праві у всьому, Ви помиляєтесь і мені Вас шкода.
Ще раз вибачте за мою щиру і відверту розмову.
Хай помилує, просвітить розум, серце, душу і благословить Вас Милосердний і Люблячий Господь Ісус Христос, Який постраждав і вмер на Хресті за Вас, за мене і за всіх людей.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Неділя, 05.09.2010, 18:49
 
_Елл_ Дата: Неділя, 05.09.2010, 18:51 | Повідомлення # 30
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Євангелія від Іуди існує, це вже давно доказано. Тебе засліпила церква канонами. Ти назвала мої переконання єресю, що досить обідно. Ти перекрутила все що я хотів тобі сказати і обізвала мене відступником. Я вірю в Бога. І я хрещений. Я вірю в те що той хто шукає істинну дорогу до Бога він її найде. Все що я тобі хотів показати, що ти слабка духом. Ти боїшся збитися зі своєї дороги бо майже кожне моє слово суперечить твоїм переконанням. Ми як нічого один одному недокажем. Різниця між нами в тобу що ти фанатик своєї віри все інше для тебе єресь. Це неправильно і може ти це колись зрозуміеш, в чому я дуже сумніваюсь. Твоя віра слабка, я хотів показати як зробити її сильнішою, і бачить Бог що я не єретик і явно не слуга Сатани. Так що верни свої слова поки непізно.


Иисус сказал: Пусть тот, кто ищет, не перестает искать до тех пор, пока не найдет, и, когда он найдет, он будет потрясен, и, если он потрясен, он будет удивлен, и он будет царствовать над всем.
 
Форум » Інше » Про все на світі » Надлюдські можливості
Сторінка 2 з 3 « 1 2 3 »
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі