| Сесія прийшла неочікувано |
| DNatiM | Дата: Четвер, 15.01.2009, 21:05 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Статус: Офлайн
| Пишемо сюди історії , які повязані із сесією або про злих викладачів чи щось в тому дусі
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 15.01.2009, 21:40 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| О, а в мене вже спогади про сесії починають потрохи стиратися , та всетаки спробую шось згадати. Був в мене один викладач(професор) на 5 курсі, то він взагалі на екзамені дозволяв тупо користуватися будь-якою літературою, і екзамен перетворився на переписування з книжок . А викладач, якого всі найбільше боялися це був викладач електроніки і електротехніки. Він грузив страшно, лаби в нього здати-то був капец, але вкінці я почав його поважати, він вимагав, шоб дійсно знати предмет і хоч трохи вчитися . Ше як може шось згадаю, то допишу
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 15.01.2009, 23:33 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Quote (Дельфініус) на екзамені дозволяв тупо користуватися будь-якою літературою, і екзамен перетворився на переписування з книжок Ага в мене теж таке було,але в мене ше той викладач показував звідки треба списувати і на якій сторінці є відповіді І поточний контроль нам всім успішний виставив,при тому,що ніхто на парах не відповідав))))
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Субота, 17.01.2009, 11:54 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 2
| Про своїх викладачів я можу днями і ночами розказувати... Пригадую, був у мене такий викладач з трудового права, який на пари не ходив. Прийшов, правда, на сесію і всім поставив 5. А ше в мене цього року німкеня попалась просто шикарна, тітонька настрою, я її прозвала. Кричати собі може просто так, тримала одного разу нас в інституті до 21.30, хоче шоб ми всьо знали, а я її БОЮСЯ. Чесно вам кажу....
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Субота, 17.01.2009, 12:28 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 2
| А я сесію не тіки в робочі дні здаю)) Здавав екзамен в пятницю, суботу, і в неділю(!) нарешті здав..
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 14:33 | Повідомлення # 6 |
| Quote (DNatiM) або про злих викладачів Уяви, якщо на цей сайт зайде якийсь викладач з Дублян!!! Я тоді точно диплом не здам! Але хто мене знає, знає також про мій "зоопарк" де я навчаюсь (слава Богу ше пів року) Ось одна історія: Одна викладачка сказала купити студентці їй ялинку(!), тоді вона поставить залік! А мому одногрупнику ше на першому курсі сказали поїхати на Краківський базар і купити йому пару кроликів за залік! То якийсь базар а не універ, я ті кажу...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 18.01.2009, 14:12 | Повідомлення # 7 |
| А я раз пам'ятаю я один екзамен з хімії 3 тижні здавав і то мені тільки трійку треба було мати.Я там частенько на кафедрі хімії у суботу та неділю бував Викладач такий "вимогливий" попався
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Неділя, 18.01.2009, 16:40 | Повідомлення # 8 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Quote (Nafanja) тітонька настрою, я її прозвала В мене викладач з практики з мат аналізу такий , якщо він заходив в аудиторію і вітався то значить сьогодні все буде добре , а якщо ні то могло багато предметів по аудирорії літати . Але взагалом я його дуже люблю бо він ніколи на мене не кричав і все хвалив Про свого куратора я взагалі мовчу той корчить з себе дуже доброго і милого , а насправді людиною важкувато назвати , а так як він пошло любить пожартувати то взагалі без коментарів . І як каже Владик, "зоопарк" , але і то в зоопарку певне краще ніж у наших вузах
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Субота, 24.01.2009, 15:47 | Повідомлення # 9 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А ми одного разу здавали залік з правознавства. Це було десь на 1 чи 2 курсі, предмет цей в мене не профілюючий, ну і ясно, шо на лекції майже не ходилося... А старші курси нам розказували, шо викладач наш просто звірюка, казали, що "бере" по чорному, дуже дорого і то не у всіх, а тількиу тих, хто йому сподобається. Ми всі дружно настрашилися, ну але краще ходити через то не почали І от коли прийшлося здавати залік дівчата повдівали короткі спіднички, взули каблуки і пішли "здавати" за цілу групу! Було їх троє, "здавали" десь 10 хв, і коли вийшли, то виявилось, що здали ми всі без вийнятку на "відмінно" та ще й лише за ...... 5 грн! Отакі-от звірюки викладачі бувають, але краса і підвішений язик все переможуть!
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 10:59 | Повідомлення # 10 |
| Quote (Наталька) Отакі-от звірюки викладачі бувають, але краса і підвішений язик все переможуть! Це точно,в нас викладач всім дівчатам 4,5 понаставляв,а хлопців залишив з трійками(ну правда мені також 4,5 поставив,видно шось я йому сподобався )
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Субота, 31.01.2009, 08:40 | Повідомлення # 11 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Quote (Наталька) А ми одного разу здавали залік з правознавства В мене теж був цей предмет на першому курсі, і він здавався здається найпершим, тобто після школи ми вперше шось таке здавали, всі здається трошки переживали, шось там ніби старалися вчити, а в кінцевому результаті зібрали всі по 5 грн і все . А один мій одногрупник пішов сам здавати, і не мав при собі 5 грн., то здав шось за 3 грн. з копійками
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |