Через 30-40 років - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інше » Про все на світі » Через 30-40 років
Через 30-40 років
DNatiMДата: Четвер, 15.01.2009, 20:55 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Статус: Офлайн
Цікаво знати як ми себе уявляємо через 30-40 років і хто про що мріє , ну чи взагалі хто як себе уявляє в майбутньому wink
а через пару років почитаємо і подивимось як сталося smile

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!

SjavaДата: Четвер, 15.01.2009, 21:12 | Повідомлення # 2
Нагороди: 1
Ну... навіть не знаю. Можливо якимось музикантом групи. Ми там будемо їздити по світі з своїми сольними концертами. І так далі. А взагалі то над таким питанням я навіть не думав. smile

Як думаєш, так і живеш

ДельфініусДата: Четвер, 15.01.2009, 21:12 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Дуже цікава темка smile ! І хоч ми не є владні зазирати в майбутнє, та всетаки можна дещо помріяти і пофантазувати wink . 30-40 років, то досить великий термін. Гм, мені вже буде за 60 biggrin , уявляю себе таким стареньким, але ше в силі, зі зморшками, зверху лисина, а волосся тіки по боках, сиджу на лавці в себе на подвір'ї і спостерігаю за дорогою. По подвір'ї бігає і дурачиться ціла купа дітлахів-внуків(хочу дуже багато внуків tongue !). Я вже на пенсії, але не хочу відпочивати і займаюся в своєму гаражі тюнінгом і ремонтом автомобілів!

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

DNatiMДата: Четвер, 15.01.2009, 21:22 | Повідомлення # 4
По подвір'ї бігає і дурачиться ціла купа дітлахів-внуків(хочу дуже багато внуків !)
Над цим потрібно вже помаленьку працювати smile
Я вже на пенсії, але не хочу відпочивати і займаюся в своєму гаражі тюнінгом і ремонтом автомобілів!
а це оригінально

Що можу сказати про себе жінка трошки старша бальзаківського віку biggrin . Якщо без жартів мрію щоб в мене були діти ну і певне в очікуванні внуків smile . Будемо всі збиратись на такі собі сімейні вечері , файненько має бути smile

soldyДата: Четвер, 15.01.2009, 22:43 | Повідомлення # 5
Нагороди: 4
Ух ти, яке в тебе Наталю стартегічне мислення! smile , а я й не планую доживати до такого віку, мені ж тоді буде51-61, тобто я б то хотів дожити, може, але хто його зна, чи то так буде smile

Андрійко:)Дата: Четвер, 15.01.2009, 23:28 | Повідомлення # 6
Група: Радники
Нагороди: 5
А я навіть незнаю,я би не хотів щось загадувати і зазирати в майбутнє.Бо якщо людина знає майбутьнє,то вона його більше немає smile Що Бог дась-тим буду жити)))))

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

ВладикДата: Субота, 17.01.2009, 14:21 | Повідомлення # 7
Нагороди: 3
Quote (Sjava)
Ну... навіть не знаю. Можливо якимось музикантом групи. Ми там будемо їздити по світі з своїми сольними концертами.

Так, так Славко, будемо з тобою разом їздити на турне на підтримку нашого нового альбому biggrin Ах,класно би було...Але, нажаль...хоча хто його знає tongue

Я десь читав, що через 40 років японці (чи то корейці чи китайці,я їх плутаю biggrin ) пообіцяли, що обіграють своїми роботами будь-яку країну по футболу!!! Вот так-то!!! Доживемо-побачимо...

Але, думаю якщо доживу, то обов'язково буду бігати на старості футбол wink з такими самими "групою здорв'я" як я!

Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...

Повідомлення відредагував Владик - Субота, 17.01.2009, 14:23

НаталькаДата: Неділя, 25.01.2009, 20:14 | Повідомлення # 8
Група: Модератори
Цікаво... Я ніколи про таке не думала, але.... Я б хотіла, щоб через 30-40 років в мене була міцна і велика родина, як і у всіх з дітьми та внуками. От... Хотіла б по-можливості ще працювати (якщо робота буде не важкою), щоб відчувати себе корисною для суспільства. Хотіла б жити у власному невеличкому, але затишному будиночку. Дуже б хотіла, щоб навіть за 30-40 чи 50 років поруч були дорогі мені друзі, які і зараз зігрівають і роблять веселішимі та яскравішим моє життя (не буду називати поіменно, але ті, про кого я говорю, певно знають :)) Але найбільше хочеться, щоб не шкодувала за молодістю, за втраченим часом, щоб знала, що вжитті зробила все від мене залежне... Все, що тільки могла...

NafanjaДата: Субота, 31.01.2009, 17:32 | Повідомлення # 9
Нагороди: 2
А я хочу завжди залишатися маленькою дитинкою, незважаючи на те скільки мені років 8)

Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею

VovaДата: П'ятниця, 27.03.2009, 13:57 | Повідомлення # 10
Творець сайту
Група: Адміністратори
Quote (Владик)
Quote (Sjava)
Ну... навіть не знаю. Можливо якимось музикантом групи. Ми там будемо їздити по світі з своїми сольними концертами.

Так, так Славко, будемо з тобою разом їздити на турне на підтримку нашого нового альбому biggrin Ах,класно би було...Але, нажаль...хоча хто його знає

Угу, хотів би я вас побачити в віці 50-60 років і то, як ви їздите в якісь турне в такому віці biggrin

Про що я мрію через такий період часу? Звичайно про міцну сім"ю і велику родину, і про те, що я не даремно прожив такий кавалок життя на цім світі. А що саме треба зробити, щоб життя було не даремно прожитим - сподіваюсь я вам це опишу на цьому форумі через 30-40 років wink

Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є

OlyaДата: Четвер, 02.04.2009, 09:30 | Повідомлення # 11
Нагороди: 2
А я надіюся, що мене вже не буде на цьому світі. Моя дочка буде вже доросла буде мати родину, а я не хочу нікому заважати.

Давайте будем добрішими

DNatiMДата: Четвер, 09.04.2009, 11:00 | Повідомлення # 12
Quote (Olya)
А я надіюся, що мене вже не буде на цьому світі. Моя дочка буде вже доросла буде мати родину, а я не хочу нікому заважати.

Ну як так можна казати ??? Я вже вроді велика , але я без мами неможу і як взагалі вона може мені чимось помішати , нерозумію ?
Хоч і трапляються такі випадки , що діти забувають про своїх батьків , але я думаю , що в цьому винуваті батьки , бо вони їх або так виховували або подавали їм такий приклад sad
Адже мама - це найближча і найдорожча людина в цьому світі і немає різниці чи їй 20 чи 80 вона такою все буде smile

Форум » Інше » Про все на світі » Через 30-40 років
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Обмін кнопками
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (332)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)