| Нежить і кашель наступають!!! |
| Дельфініус | Дата: Неділя, 04.01.2009, 18:03 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Зараз така пора, шо люди люблять часто застудитися, почати кашляти і розкидатися соплями. І зовсім неохота всі свята провалятися в ліжку з градусником!!! Пропоную в цій темі ділитися досвідом ефективного лікування простудних захворювань. Може хтось знає які нетрадиційні методи чи якісь народні засоби, тож прошу, розповідайте, можливо своїми порадами, Ви когось вилікуєте, і та людина буде Вам дуже вдячна!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 04.01.2009, 18:23 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| "Coldrex" деколи помагає А так то є добре пити шипшину,мед,лимони,багато вітамінів,дихати гарячими травами)))))Ну і звичайно молитва
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Повідомлення відредагував Андрійко:) - Неділя, 04.01.2009, 18:23 |
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 10:59 | Повідомлення # 3 |
Творець сайту
Нагороди: 4
| А я з такими застудами борюсь більш традиційно і не довіряю різним новітнім препаратам, бо вони якщо і поможуть від кашлю і нежиті то нашкодять на щось інше. Тож в таких випадках найкраще допомагають часник, цибуля, хрін, деколи 50 грам горілки з перцем і ти вже здоровий як огірочок
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 16:35 | Повідомлення # 4 |
Група: Модератори
| А в мене коли болить горло, то я їм трохи морозива і проходить. Як кажуть клин клином вибивають
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 22:54 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| ТАК. Хворіти не дуже класно . Саме найперше я стараюсь їсти багато вітамінів, які зміцнюють імунну систему. А Взагалі то помагає чай з малини.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 11:11 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 2
| Головне - не пити таблеток. Я хворію рідко, хіба горло час від часу поболює, то я гамаю морозиво (багато, багато) і біль проходить :0)
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 11:15 | Повідомлення # 7 |
| А я кашляю давно, і то вже якийсь кашель став сухий, непонятний, був давно не хворів, потім як писав курсову поночах простудився і капці, я пив таблетки колись, бо мама мене ними пічкала, то погано, з часом організм може перестати сприймати їх дію, вони не поможуть, краще нормальними народними методами лікуватися, в мене однокласник в меді вчиться, він ніколи не лікується таблетками, ото козак, я розумію!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 11:20 | Повідомлення # 8 |
Адміністратор
| Quote (Nafanja) Головне - не пити таблеток. Я так само схиляюся до такої думки, бо то тепер така хімія, шо капец! Я вважаю, шо якшо починається якийсь грип, то потрібно ДУЖЕ багато пити чаю, особливо з малини чи порічок
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 22:40 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 1
| мій ворог номер 1-нежить,жах....не наю,але від грипу треба лікуватись по-народному:запарити видавлений через часникодавку часник(для запаху в кімнаті),випити гарячущий чай чай із суміші калини і малини і шусьнути під теплу перинку,там добре пропотіти,потім передітись і сидіи в теплі,краще в ньому спати=)а на ранок-здоров"я-залізне
Тільки даючи,можна одержати=)))))
Повідомлення відредагував Sj@f@ - Понеділок, 12.01.2009, 22:41 |
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 14:49 | Повідомлення # 10 |
| Раніше хворів частенько. Особливо з температурою було 38 довго валявся в ліжку.Але вже слава Богу давно не мав високої температури. Деколи поболює горло, але то таке... А ше завдяки мамі.То вона як тільки якийсь натяк на простудний стан, так зразу мед, шипшина, малина, цитрина і поїхали...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 27.02.2010, 15:51 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 5
| Quote (soldy) А я кашляю давно, і то вже якийсь кашель став сухий я боквально днями позбулась такого кашлю і мені допоміг відвар цвіту бузини, зранку і ввечері по крушці. А до того перепробувала з народної медицин практично все: цибулю з цуком , прополіс, мед+жовток+масло, молоко з медом і маслом ну і ще багато всякого, як згадаю аж страшно робиться.
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |