| Найгірший день у вашому житті:( |
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 25.12.2008, 17:26 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Тема говорить сама за себе
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 25.12.2008, 19:04 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Дааа, навіть не знаю шо написати... Можливо, як помер мій дід...
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Четвер, 25.12.2008, 19:42 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Якшо чесно, то я не можу зараз пригадати якогось нещасливого дня в моєму житті. Бували труднощі, якісь непорозуміння, але щоб назвати це нещастям то ні. А можливо я просто сприймав все так, як би воно мало бути.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 25.12.2008, 20:22 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 5
| А я пам'ятаю в мене був один такий день,коли ми з командою їздили в Турку.Я напився згущонки тоді і рвав вночі І якраз в нас в кімнаті бігали щурі тої ночі.І ми всі мусіли при світлі спати.Але яке там спати коли ти "вернув назад" всьо шо ти зїв 2 години тому і переживаєш шоб щур тобі під ковдру не заліз І взагалі-то при включеному світлі не дуже виспишся Тай ше бували подібні дні,але цей чомусь запам'ятався.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:25 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 3
| Quote (Дельфініус) Можливо, як помер мій дід... В мене так само... А ше коли в Польщі не забив важливе пенальті,невдалий випускний вечір ,день,коли мені сказали шо в мене проблеми зі здоров'ям і шоб я кидав той футбол...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Понеділок, 25.05.2009, 23:45 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 2
| Найгірший день, це напевно був той день коли я просто пішов на авіа-шоу....Тоді було це мені дуже цікаво,тому пішов я не сам.Дякувати Богові,що всі залишилися живі і здорові,але уявіть собі як то було дивитися на людей,чиї рідні вже не вернуться до дому,бачити на власні очі все це жахіття-вогонь,дим,крики,кров....І навіть ніхто здогадатися не міг що там станеться,і здається зовсім безневинні люди,і навіть малі діти померли,або лишилися без батьків.Як недивно особистих проблем в мене ще щоб аж таких не було,та і певно зарано говорити "найгірший день в житті" бо життя ше не прожив,але цей день запам"ятався мені найгірше.
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Понеділок, 13.06.2011, 23:08 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 11
| Найгірший день у житті людини - це напевно день гріхопадіння, саме він людину позбавляє благодаті Божої, відчуття щастя і миру в душі. Саме цей період гріхопадіння стає для людини причиною різних нещасть і негараздів. І тому не тільки день стає найгірший у житті людини, а день гріхоупадку стає причиною найгірших днів, місяців, а навіть років для людини, в залежності від складу гріха. Коли ми розкаюємося у гріху і примирюємось з Богом через сповідь, покуту, Св.Причастя, то гріх змивається з нас, але ми всеодно мусимо перенести якісь труднощі чи негаразди, щоб його у такий спосіб спокутувати.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
|
| VladLena | Дата: Понеділок, 13.06.2011, 23:58 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 4
| В мене нема найгірших днів - тому, що кожен день по своєму є прекрасний, треба радуватись життю, кожному дню. Треба бути оптимістичним в цьому світі, бо якщо дивитись на світ з негативом , з усією несправедливістю - тоді, просто не захочеться жити. Але треба пам'ятати, що зимне життя - це тільки випробування на вірність Богові .
Моя дорога - Христос
|
| |
| |