| Найщасливіший день |
| Sjava | Дата: Середа, 24.12.2008, 21:01 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
| Напишіть, який найщасливіший день вашого життя. І що в цей день щасливовго сталося.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 24.12.2008, 21:18 | Повідомлення # 2 |
Нагороди: 6
| Деколи здається , що ще не було ні одного , але насправді були і певне що багато До одних з цих днів точно можна віднести перше пішу прощу до Унева , в той день здавалася що я не ходжу а просто напросто лечу і кращого відчуття і годі чекати А ще пригадується поїздка в Зарваницю в 2006 році . За день до того в мене був екзамен дуже важкий і щоб відійти від нього я чогось то пізна сиділа бавилась на комп"ютері . А зранку подзвонив Андрій і каже поїхали зі мною - це було за 2 год до автобуса . Вся поїздка була пропитана особливою енергією радості і щастя Ми гуляли практично цілу ніч по святому місці , спали 2 год і то почерзі бо все тіло терпло на кріслах в автобусі проснулись такі смішні і запухші всі але класно є що згадати
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 25.12.2008, 09:57 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Ну важко сказати, шо був якийсь один найщасливіший день. Було багато радісних і щасливих моментів. Наприклад, коли закінчив школу , коли здав диплом в політеху , коли народився брат, щасливим є, коли виходжу з Сповіді...
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 25.12.2008, 17:25 | Повідомлення # 4 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Мені також шось такого дуже не пригадується Мабуть коли відчув якийсь духовний зріст,або коли розумієш сенс свого життя,час в монастирі на реколекціях,незнаю якось не пригадується:(
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:20 | Повідомлення # 5 |
| Найщасливіший день...е....той український вечір,я вже давно так добре і радісно себе не відчував,вечір,коли ми приїхаи перший раз із Колодіївки,всі дні на прощі,особливо тоді,коли стояв метр від самих Студитів,коли купив електро гітару і підключив до неї спеціальну педальку...Ой,ше можна багато чого згадати:всі дні народження,каток,Оселя і т.д.
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 22:55 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 1
| Мені здається,що коли стається щось приємне ,то я говорю,що це найщасливіший день,тому таких днів у мене цілий мішок=)))))))))))
Тільки даючи,можна одержати=)))))
Повідомлення відредагував Sj@f@ - Понеділок, 12.01.2009, 22:58 |
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Неділя, 25.01.2009, 20:29 | Повідомлення # 7 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А я надіюсь, що всі мої найщасливіші дні ще попереду
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 10:50 | Повідомлення # 8 |
Творець сайту
| В першу чергу проходять перед очима моменти мого одруження та народження синочка. Це справді незабутні і дуже щасливі дні!
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 20.03.2009, 16:50 | Повідомлення # 9 |
| Quote (Vova) В першу чергу проходять перед очима моменти мого одруження та народження синочка. Це справді незабутні і дуже щасливі дні! От якраз я це і маю на увазі, коли кажу, що мої найщасливіші дні ще попереду (я надіюсь).
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 14:54 | Повідомлення # 10 |
Адміністратор
| На днях був на реколекціях, то я там був щасливий, дуже класно було!!!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 15:04 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 2
| Найкращий день в моєму життя, це народження моєї донечки.
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Понеділок, 04.05.2009, 14:36 | Повідомлення # 12 |
Нагороди: 12
| Мені здається, що кожен новий день даний нам Богом це вже щастя, біда в тому, що розгледіти того не можемо і завше чекаємо того "щасливого дня" замість того,щоб насолоджуватись тим,що маєм, бо вже завтра його можем і не мати!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Понеділок, 04.05.2009, 19:11 | Повідомлення # 13 |
Нагороди: 10
| Quote (Olya) Найкращий день в моєму життя, це народження моєї донечки. І в мене найщасливіші моменти життя пов'язані з народженням синочка.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |