| Сам собі режисер))) |
| Дельфініус | Дата: Субота, 20.12.2008, 23:22 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Якби в Вас були можна сказати необмежені можливості , щоб спробувати себе в ролі режисера, то що б Ви знімали? Шось на релігійну тематику, чи якісь бойовики , серіали, чи коротенькі ролики?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Субота, 20.12.2008, 23:27 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Я би попробував створити якийсь свій фільм зі своїм сценарієм, але тематики ще не придумав.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 21.12.2008, 15:14 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Я би зняв тупу примітивну комедію або воєнний фільм з елементами пародії
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:21 | Повідомлення # 4 |
| О, то тема по мені!!!!! Я...я....я навіть не знаю з чого почати!То би був фільм,але обов'язково з підібраними костюмами і відповідною музикою!Ідей багато,але вони не повні... Недавно прийшла думка,якби можна було зняти короткий ролик на молитву "В центрі мого серця"Я завжди коли молюся цю молитву,то ясно бачу окремі деталі.Наприклад: Починається ролик з великого серця і переходить і трон(...містичний трон...).всюди темнота і багато свічок(...свічки моїх радостей...)і хтось стоїть на колінах перед цими свічками.І тут вони починають ще яскравіше горіти(...вони розгоряються на Твій прихід...)І тут іде Ісус,він підходить і сльози капають на його ноги(мої сльози радості омиють твої ноги тишини...)Ну і так далі...Всього не буду розказувати... :)Може колись і вийде таке відзняти
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 21:02 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 2
| А я би зняв якусь короткометражку типу "історія одного їжачка" чи "сижівський нінзя"
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 21:44 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 5
| А я би ше знав фільм про те як Ісус завжди є біля нас,у тролейбусі на роботі і т.д.Як у кліпі "kanye west- Jesus walks"
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 11:46 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Я би хотів зняти римейки на "Пропалу грамоту", і ше на якісь відомі вітчизняні комедії, типу "Кавказької полонянки"
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:15 | Повідомлення # 8 |
| Я ше думав зробити пародію на філм "Тільки найсильніші" з капоейрою і зум-зум-зум капоейара матаум Там всякі ті їхні рухи,пананаве,пананаве,панана.... Ох,то би було смішно!
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Четвер, 07.05.2009, 22:28 | Повідомлення # 9 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| Я вже пробував знімати фільми,але то скоріше не фільми,а кліпи,бо короткі дуже,комедії і пародії,найголовніше в них,те що сценарію ніякого не було,просто коли хтось робив якусь дурість,я знімав це на камеру,і старався,щоб "актори" мене не побачили,бо як замітять то відразу стають нормальними.А хотілося б зняти якийсь великий і цікавий детектив
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Понеділок, 18.05.2009, 13:58 | Повідомлення # 10 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А я не знаю чи знімала б шось, але от поставити якусь театральну виставу - із задоволенням!!! Ото було б класно!!! Яку??? Не знаю, якусь драму Старицького, Франка..... Щось наше, українське, на початок. а далі, якби справи пішли добре, то і з-закодону щось файне... А ще всякі релігійні вистави!!! Ох... Де б взяти ті необмежені можливості
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 27.05.2009, 15:10 | Повідомлення # 11 |
| Quote (Дельфініус) Я би хотів зняти римейки на "Пропалу грамоту" О, я би теж хотів, але шоб всі актори не РЖАЛИ під час зйомок!
|
| |
| |