| Шкільні клички:) |
| Андрійко:) | Дата: Середа, 17.12.2008, 22:23 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| От цікаво,а як вас у школі називали,які кличкі мали,або як дразнили? Не соромтесь розказуйте!
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 17.12.2008, 22:47 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Оооо, у школі спочатку(десь в молодших класах), мене називали Буратіно або Масяня, не знаю чого. Десь в 5-6 класі я став Гуцулом, десь до класу 9. А вже наприкінці навчання, десь як я закінчував 10 клас, і до кінця навчання я був Кушуньою... Ладно, наплів я то всьо :D Якшо чесно, то мене десь пару раз назвали Кузьою (можливо через моє прізвище), але то не прижилося . А так я постійно був Бодьою
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Середа, 17.12.2008, 23:01 | Повідомлення # 3 |
Нагороди: 5
| А от мене з класу 5-го по 11-тий Васьою називали (через прізвище),або Котом,Котиком,казали шо я на кота схожий)))і ше шо я котиків і всяких тваринок люблю :D.Ше деколи Таваріщом називали і Рокером
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:54 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 3
| О,то стандарт ВАСЯ То як моє друге ім'я В школі,в інституті,на тренуванні в команді. Ну,ви вже і самі мене так почали кликати Вась або Васька.Недавно я бачив як Віка мене написала Володя Вась.Тільки не подумайте шо я ображаюсь,мені навіть приємно Коли із самого початку я до вас прийшов,то мене хтось кликав Володя,а я навіть не реагував,було якось дивно. Ну і ше мене мій сусід з 8 поверху(Кока,хто знає) кличе мене Владик.І ше подобається як мене Віка називає-Вовочка
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 00:01 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 2
| Пам'таю, шо в школі мій однокласник називав мене рись або рися. Чомусь тільки він мене так кликав
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| Flower | Дата: Середа, 25.02.2009, 14:46 | Повідомлення # 6 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
| Мені кичку дали в 5 класі пуська Незнаю чому так але так кличуть в класі досі! А так мене в класі називають Іванця або Іванцюрка Я досі незнаю чому Іванцорка А ше вдеколи (тікі сильно нержіть) скорочено від Іванцюрка ЦЮР-ЦЮР Я перше огризалась бо неприємно було а зараз якось привикла! Тікі чуєте мене так некличте а то я невитримаю
Люби ближнього свого як самого себе!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 25.02.2009, 22:32 | Повідомлення # 7 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А в мене якось і не було таких кличок, хіба що я не пам'ятаю. Але здається, що ні :)))
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 21:03 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 12
| A mene kruvonogoy nazuvalu, bo ya xojy ne zovsim rivno ( kruvay), ale skiliku ne staralas perevchutu cebe ne mojy. Ale ya byla divka boiova obidchukiv lypula,xocha to ne pomagalo i vonu vseodno mene tak nazuvlu, aj do vupysknogo.
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
Повідомлення відредагував kristik - Вівторок, 26.05.2009, 21:03 |
| |
| |
|
| falcon | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 21:59 | Повідомлення # 9 |
| В школі мене в принципі кличуть тільки на ім"я,зате я пам"ятаю в молоччих класах мене кликали(тільки дуже не смійтеся)Друппі,пам"ятаєте то той пес-детектив з мультику.Мене так кликали,бо казали,шо я мало посміхаюсь
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 27.05.2009, 10:04 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 6
| а мене ніколи ніяк не кликали все по імені , але є один хлопчик який мене тепер все кличе кукуся , бо хто знає в мене в асі в статусі все весела мордочка і написано кукуся
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| маряшка | Дата: П'ятниця, 12.06.2009, 16:32 | Повідомлення # 11 |
| а мене кликали шпіоном, хочо чого кликали, до тепер так називають
Радість, що плине від давання, сильніша за життя. Справжнім бідняком є той, хто ніколи її непережив.
|
| |
| |