| Обережно: Генно-Модифіковані Продукти (ГМП)! |
| musia_79 | Дата: Середа, 10.12.2008, 16:06 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
| Велику проблему і навіть, я б сказала, загрозу вимальовують в Україні Генетично-Модифіковані Продукти (ГМП). Та й не лише в Україні, а в усьому світі... Що буде далі з нашою планетою, адже виробництво ГМП збільшується і розвивається з шаленою швидкістю... Як ви відноситеся до цього? Давайте в цій темі ділитися думками і досвідом з приводу ГМП.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 10.12.2008, 16:12 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Мені важко шось казати, бо я чесно кажучи навіть не стикався з такими продуктами(принаймні думаю, шо не стикався). Але я найшов тут трохи інформації. Вражає!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 00:54 | Повідомлення # 3 |
| Я також не дуже обізнана в цій темі, але почала останнім часом цікавитися нею, особливо при виборі продуктів харчування. Інколи волосся просто стає дибки від того що дізнаюся про ГМП... Розповім простий приклад про те, які є наслідки від харчування генно-модифікованими продуктами. Цей експеримент проводили над мишами, їх годували тільки генно-модифіковано картоплею. У всіх мишей були проблеми з печінкою (печінка була вся в дірочках у кошної миші); половина з них народили дітей у 2 рази менших розмірів, ніж повинні бути; всі їхні діти були безплідні. І це тільки експеримент на мишах... З людьми все набагато складніше, а в першу чергу тому, що ніхто не знає, до яких наслідків може призвести генна модифікація. Хоча вже є безліч жахливих прикладів. Людина почала втручатися у "таємниці життя", про які сказано в Біблії - і це її погубить. Людина запустила механізм, який не в силах зупинити...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 16:01 | Повідомлення # 4 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Я дуже не вникаю в це.Але як каже мій викладач,що всі хвороби і тому подібне тільки від харчування.І каже шо ми від того швидше помрем
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Четвер, 18.12.2008, 02:58 | Повідомлення # 5 |
| Вчені знайшли в океані рибку, яка при зміні температури води, міняє свій колір. Цей ген вони взяли і дали в зелений помідор. При температурі вище 25 градусів помідор миттєво червоніє... Отак нас дурять!!!
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Четвер, 18.12.2008, 19:22 | Повідомлення # 6 |
Група: Радники
Нагороди: 1
| Quote (musia_79) Вчені знайшли в океані рибку, яка при зміні температури води, міняє свій колір. Цей ген вони взяли і дали в зелений помідор. При температурі вище 25 градусів помідор миттєво червоніє... Ше би взяли ген камбали і запхали до кавуна)) Мали би плоскі кавуни А на даний момент на прилавках стіки ГМП, шо то капець І багато з них вже давно використовуються в їжу. Зразу наслідків не видно(бо ми набагато більші від мишей), але потім ті червоні помідори і плоскі кавуни вилізуть нам боком
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 27.02.2010, 16:20 | Повідомлення # 7 |
Група: Користувачі
Нагороди: 5
| Я мало знаю за ГМП, але чула за аерозолі, які дотатньо модно використовувати. Проводили експеримент на мушках (1 день їхнього життя = 1 року життю людини) в пробірку з тими мушками давали правильні порції тих аерозолів (всіх видів, які тільки знайшли у продажу) і так на око , як переважно люди і розбризгують. То в кінці експерименту(14 днів) мухи перестали бути активними і практично всі мухи перестали розмножуватись. Я можу уявити наскільки бідними ми в здоров'ю ми будемо за пару років, бо скільки ще всього ми незнаємо про те, що нас оточує і те, що ми споживаємо
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |