| Мням-мням-мням!!! |
| Дельфініус | Дата: Четвер, 30.10.2008, 13:54 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Чим вам найбільше подобається смакувати ? Пиріжки, бублики, пельмені, квашені огірки...???
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 11:52 | Повідомлення # 31 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Quote (Андрійко:)) І ше люблю чанахи Ооооо ,і я дуже люблю чанахи, а ще з часничком, ммммммм!!! А ще люблю смажену квасолю з майонезом і з натертою морквою!!!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 11:02 | Повідомлення # 32 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| А я ше останнім часом засмакував лаваш,чи як то називається.То така ніби "паляниця" з білим сиром всередині.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 10:20 | Повідомлення # 33 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| А я найбільше люблю картопляне пюре з квашеним огірком.
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 20:52 | Повідомлення # 34 |
Нагороди: 12
| Ya lybly MOROZUVO zavjdu i pelimeni. Vzagali lybly maije vse (osoblvo yak v xolodulinuky " musha zachepulasi za polky") to todi lybly naviti svijui xlib, sho mama prunosuti kolu z robotu pruxoduti P.S. Ne dymaite, sho v nas v xati istu nema sho,prosto yak tak chasom staetisia, to sami prosti stravu peretvoryytsia v sami lipshi lygyminu
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 27.05.2009, 10:01 | Повідомлення # 35 |
Нагороди: 6
| Quote (kristik) P.S. Ne dymaite, sho v nas v xati istu nema sho,prosto yak tak chasom staetisia, to sami prosti stravu peretvoryytsia v sami lipshi lygyminu Дуже правильно сказала самі смачні страви ті які найчастіше ми вживаємо Я дузє дузє люблю варенички з сиром (або картоплею і сиром) мастю (так ми називаєм підливочку ) на сметанці можливо я це люблю бо воно в мене практично кожної неділі є , а ще пироги з картоплею і гречкою з кефірчиком попити ух класно Та взагаліто всьо смачне по своєму і корисне теж по своєму
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Субота, 15.08.2009, 10:47 | Повідомлення # 36 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| А я ще люблю котлетки домашні... Покласти тепленьку котлетку на хліб з маслом, так, щоб масло навіть чуть підтопилося і з чайочком гарячим... І ще дуже люблю суші, особливо домашнього приготування.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| bart | Дата: Субота, 29.08.2009, 15:20 | Повідомлення # 37 |
Нагороди: 0
| Навіть не знаю з чого почати люблю все і по більше!!! Шоколадд моє слабе місце. Люблю деколи напхатися канапок з огірками, сиром, ковбасою, і запити всьо то чимось!! НЯМ-НЯМ-НЯМ!!!!!!!!!!!!
bart
|
| |
| |
|
| Татіка | Дата: Субота, 12.09.2009, 21:33 | Повідомлення # 38 |
Нагороди: 2
| Я полюбляю салатики і піцу домашню. Ну і всякі шікідливості, але домашні
|
| |
| |
|
|
|
| VladLena | Дата: Вівторок, 14.06.2011, 01:24 | Повідомлення # 40 |
Нагороди: 4
| Ой, якшо чесно то зараз люди такого вибагають... Раніше люди обідали хлібом, а тепер богатокалорійна, малокалорійна, молочне, немолочне ... Моя бабуся жила в багатодітній сім'ї, вона з 6 років засаджувала ліси і мріяла вечором з'їсти кусок хліба ... Зараз більша половина людей не цінить шо має, люди просто ще не знають шо таке голод !!! Одним словом треба їсти все, що дозволив Господь, а Він дозволив їсти рослинну їжу, і не перебирати в їжі !!!
Моя дорога - Христос
Повідомлення відредагував VladLena - Вівторок, 14.06.2011, 21:22 |
| |
| |