| Мням-мням-мням!!! |
| Дельфініус | Дата: Четвер, 30.10.2008, 13:54 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Чим вам найбільше подобається смакувати ? Пиріжки, бублики, пельмені, квашені огірки...???
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 27.11.2008, 18:29 | Повідомлення # 16 |
Група: Радники
| Я люблю домашню піццу,коли її мама зробить,паляницю із сметаною,яйця смажені на цибулі або на ковбасі,що ще... м...також люблю все гостре,перчене,знаю шо то не добре,але ніц не вдію
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 23:02 | Повідомлення # 17 |
Нагороди: 5
| Quote (Владик) Я люблю домашню піццу,коли її мама зробить,паляницю із сметаною Я теж таке люблю.Ну що поробиш,раз живем в одній хаті,то і їмо те саме А ще люблю сир плавленний і твердий,вівсяне печиво,сирник,вареники з сиром,вишнями,або гречкою
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 14:25 | Повідомлення # 18 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Та, ото цікаву тему завели. Сиджу тут, здається тільки що поїла, а слинки після прочитаного все-одно течуть річечкою. Я зараз не згадаю всього, що люблю, ну але спробую. Значить так: люблю картоплю в усіх формах і видах, страшенно люблю гриби в будь-яких модифікаціях, але найбільше печерички і білі грибочки. Дуже люблю салатики всякі-різні, особливо чомусь олів'є. Так, що ще... Ага печінковий тортик їла б цілими днями і вночі б також... Голубчики мням-ням... в сметанці, варенички з картопелькоюі сиром домашнім, ой смакота. Ще дуже люблю твердий сир, можу їсти його зі всім,чесно... Люблю квасковий борщик і помідорову зупку... Пельменьки. Болгарський перчик, огірочки, помідорчики і ше багато всякого-різного. Без солодкого просто не уявляю свого життя. Фрукти, шоколад і морозиво поза конкуренцією, але взагалі люблю все, шо солодке. Мало не забула - сирник просто нема слів, люблю страшенно. О!!! Як ше шось згадаю, то обов'язково напишу!!!
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 22:02 | Повідомлення # 19 |
Нагороди: 1
| Дуже люблю пляцок, слойоний з вишнями. Мням!!! Мама напече повно пляцків, а я їх по разу вкушу, і давай їсти свій любимий!
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 00:28 | Повідомлення # 20 |
Нагороди: 10
| Quote (Endry) Дуже люблю пляцок, слойоний з вишнями. І я це дуже люблю, смакота А ще люблю торт "Братня могила" - вишні в таких довгих печених трубочках, поскладані одна на одну пірамідкою і перемащені сметанковим кремом... Мням-мням-мням!
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Середа, 03.12.2008, 17:34 | Повідомлення # 21 |
| Quote (musia_79) А ще люблю торт "Братня могила" - вишні в таких довгих печених трубочках, поскладані одна на одну пірамідкою і перемащені сметанковим кремом... Ооо!!! Про той торт взагалі мовчу! Його придумав геній! Як то кажеться, все ідеальне просте)) А як я люблю салат з капусти!! В любому вигляді, і з різної капусти!!!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 17:51 | Повідомлення # 22 |
| Ой, а ще страшенно люблю слойоний пляцочок з яблуками. Я його недавно їла у Вови. Його мама спекла. Це така смакота.... Я його з'їла десь певно 7-8 шматочків. Вова, попроси, шоб твоя мама ще спекла такий....
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Середа, 10.12.2008, 23:41 | Повідомлення # 23 |
| А я люблю:арахіс,ну просто страшенно люблю,також квашені огірки(багато),різні цікаві види чаю,вишні.....і все що з цим зв"язане
Тільки даючи,можна одержати=)))))
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Неділя, 21.12.2008, 00:06 | Повідомлення # 24 |
Група: Користувачі
| Я дуже сильно люблю солодке, особливо шоколадки. деколи буває поганий настрій, я піду, куплю собі шоколадку і всю її зїм. ото смакота. і зразу так класно стає
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 21.12.2008, 15:38 | Повідомлення # 25 |
| А ше люблю солодке дуже,всякі торти,сирникі з молочком
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 20:35 | Повідомлення # 26 |
| Люблю пиріжки з м'ясом))) І сосиску в тісті))
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 20:54 | Повідомлення # 27 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| З солодкого мені найбільше подобаються молочні шоколадки з горіхами або снікерси . Люблю часом з'їсти хот-дога
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 21:08 | Повідомлення # 28 |
| Арахіс!!!! Смажений арахіс!!! То така смакота!!! Тіки лушпайки потім по всьому дивану..
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:52 | Повідомлення # 29 |
| А я, чесно кажучи, люблю всяку їжу типу "Макдональдс" і чіпси, дуже люблю!!! Звичайно знаю, як то зле, але ніц не можу з тим вдіяти Мандаринки і яблука також дуже люблю. Люблю всякі там йогурти, сиркові маси і все таке молочне. Ага, страшенно люблю салат з домашнього сиру (творога) зі сметанкою, зеленою цибулькою, огірочками і трошки посолити. Ням-ням. А ще люблю чай з медом і з корицею, а також люблю все м'ятне
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 29.12.2008, 13:55 | Повідомлення # 30 |
| Quote (Endry) Люблю пиріжки з м'ясом))) І сосиску в тісті)) Їжа студентів А я ше люблю вареники з сливками,чорницями,вишнями,люблю налисники з сиром та сметаною,посипані цукром І ше люблю чанахи,какао з молоком,цукерки "Сузір'я":p
|
| |
| |