| Дельфініус | Дата: Четвер, 04.12.2008, 22:10 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Зараз на кожному кроці можна почути матюки, . І це жахливо, чути той бруд, а особливо від жінок чи дівчат, ба навіть малі діти, наслухавшись від батьків, повторюють за ними . А як Ви відноситеся до матюків, як їх позбутися? Чи не треба їх позбуватися?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| benedikta | Дата: Четвер, 05.05.2011, 22:24 | Повідомлення # 16 |
Група: Користувачі
Нагороди: 11
| Погані слова (матюки) подібні до гнилих яблук, а гарні слова подібні до джерельної чистої води.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
| benedikta | Дата: Четвер, 05.05.2011, 23:54 | Повідомлення # 17 |
| Як ставитися до повсякденних малих гріхів – неправди, лихослів'я? І малі гріхи - це є нечистота і скверна, як, наприклад, лихослів'я, ганьблення, неправда; чи краще сказати, і ці гріхи не малі, але вельми великі, - такі великі, що вони позбавляють Царства Небесного. Як і яким чином? Хто скаже братові,- каже Господь, - Дурень! – той підпаде під вогонь пекельний (Мт. 5, 22). Якщо ж настільки винним є той, хто називає брата свого дурнем, - що здається найнезначнішим від усього і є властивим дитячій розмові, - то той, хто називає його злодієм, заздрісником, і обсипає іншими незліченними злослів’ями, під який ж підпаде суд і покарання? Що може бути жахливіше від цього? Але слухайте, прошу вас, слова мої. Якщо: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили (Мт. 25,40) і те, чого ви не зробили одному з моїх братів найменших – мені також ви того не зробили. (Мт. 25, 45), то хіба не те саме буває і з лихослів'ям і ганьбленням? Той, хто злословить брата свого злословить Бога; і хто віддає честь братові своєму віддає честь Богові. Будемо ж привчати язик свій говорити добре... Бо той, хто робить добро і зло неодмінно сам перший випробує те й інше; як вода, яка витікає з джерела, гірка і смачна, і наповнює посудини людей, і не зменшує свого джерела, так само й зло і добро, від кого походить, того або радує, або губить. http://teolib.h1.ru/SvOtci/iz1.html#9
|
| |
| |
| Anarchy | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 14:50 | Повідомлення # 18 |
| ви кажете не матюкаймося бо українська мова наймилозвучніша і найкраща,так!з цим згідна але в ній безліч саме українських матюків якими колись спілкувалися люди наші батьки,прадіди,чомусь це було частиною їхнього життя але не заважало їм бути хорошими людьми.
Все єдине ціле.
|
| |
| |
| benedikta | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 19:57 | Повідомлення # 19 |
| Якщо в стакан налити чистої води і добавити хоч краплю яду, ця вода буде вся ядовита. Так наші матюки, вони отруюють добру енергію. Слово - це енергія. Матюки - це молитва диявола.
|
| |
| |
| Anarchy | Дата: Середа, 18.05.2011, 20:15 | Повідомлення # 20 |
| Матюки - це молитва диявола. -хто це може довести?мова диявола,не диявол говорить а люди,все залежить тільки від людини. До того ж матюки це теж слова,просто хтось колись давно сказав що це погано,і помахав пальцем от ви в це і вірите,хто сказав що все наше уявлення про добре і погано є правильним?може насправді зло-це добро,а добро-це зло?
Все єдине ціле.
|
| |
| |