| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:54 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Ось і наблизився новий рік.Але як ми прожили цей рік,які зміни відбулись у нашому житті,що нового ми отримали,надбали від прожитого року?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 18:13 | Повідомлення # 2 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Кожен рік приносить нам щось нове. От я, наприклад, дуже тішилася, що в новий в 2009 рік зайду вже випускницею ВУЗу, крутим магістром з дипломом в руках і заб'ю величезний болтище на ту науку!!! Ага, розкатала губу Куди там, 2008 рік приніс мені нову заморочку на голову - АСПІРАНТУРУ. От і тішуся тепер тими подарунками, що нам кожні нові роки роблять Ну але захищений диплом мені 2008 рік все-таки подарував...
|
| |
| |
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 12:02 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| За цей рік було стільки всього, і доброго, і ше ліпшого :) . Було звичайно і погане, але і погане треба приймати :) . А які зміни зі мною відбулися? Гм, став на рік старший, трохи розуму добавилося(чи віднялося :p ). Наприкінці року почав більше часу приділяти Марійській спільноті(в зв'язку з осінніми виборами). Трохи шкодую, шо не пішов на серпневу прощу до Унева :( , на наступний рік хочу обов'язково піти! Я б не сказав, шо задоволений собою за прожитий рік, багато в чому треба допрацьовувати над собою, і я надіюся на Божу поміч в цьому на наступний рік :)
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| Владик | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 12:16 | Повідомлення # 4 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| В мене були і спади і підйоми-а загалом-НОРМА! Незнаю,може трошкі духовно виріс .Але шось дуже швидко час летить-не встиг поступити в університет-так вже його(через пів року) закінчую Якщо чесно-ніколи глибоко не думав над цим питанням.Вот і толком не можу сказати як я прожив цей рік
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |