| Рівень життя в Україні! |
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 12:53 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Як Ви оцінюєте рівень і стан добробуту в Україні, порівняно з іншими державами? Ми є бідні чи багаті ?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:03 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Залижить про кого говорити .Але загалом мені здається,що ми бідні в порівнянні з іншими європейськими державами
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:57 | Повідомлення # 3 |
Нагороди: 2
| Я задоволений нашим рівнем на 30%, не більше. Дуже вже багато недоліків. А люблю Україну я на 1000%!!!
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 00:44 | Повідомлення # 4 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Середній рівень. Якщо порівнювати з Америкою і Європою, то ми бідні. Якщо порівнювати з Африкою чи деякими Азіатськими країнами, де люди не мають що їсти - то багаті.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 17:26 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 4
| А я думаю, головне - щоб ми були духовно багаті, а тоді вже й матеріальний добробут не заставить на себе чекати
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Субота, 13.12.2008, 17:03 | Повідомлення # 6 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Quote (Наталька) А я думаю, головне - щоб ми були духовно багаті, а тоді вже й матеріальний добробут не заставить на себе чекати Так, звичайно, що добре, коли ми духовно багаті. Але коли сім'я ледь знаходить кошти щоб купити хліб, і знаходиться за межею бідності (а таких в нашій країні дуже багато) то про духовне багатство тут навіть нема коли думати, бо люди думають де дістати гроші, щоб прожити наступний день. Quote (Дельфініус) Як Ви оцінюєте рівень і стан добробуту в Україні, порівняно з іншими державами? В Європі, до якої ми належимо і в центрі якої знаходимось ми є одними з найбідніших. Але якщо себе прирівняти до країн Африки то ми стоїмо дещо вище по матеріальному становищу.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 17.12.2008, 14:57 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 3
| На мою думку в Україні є і дуже багато бідних і дуже багато багатих.І як таке пояснити,коли хтось міняє машини щотижня як шкарпетеи,а хтось стоїть із простягнутою рукою і просить милостиню?То дійсно нема справедливості на цьому світі...Але чого саме в Україні?В Америці найгірший бомж-то наш середнього достатку житель.Ну,може я і троха перебільшив,але шось в тому є.Але якшо взяти дійсно країни Африк або ОАЄ то виходить шо тепер наш бомж-то чудак,який має шо їсти,в порівнянні з цими країнами?Я вже шось зовсім запутався
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Четвер, 18.12.2008, 03:14 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 10
| Quote (Владик) На мою думку в Україні є і дуже багато бідних і дуже багато багатих. Це так! Надто велике у нас розшарування на дуже багатих і дуже бідних. Особливо це виявляється зараз, у період фінансової кризи - одні розкошують, в той час як інші не мають за що купити хліба Все це ще раз доводить, що князем цього світу є диявол і що не варто нам тут чекати справедливості. Але "блаженні плачучі, бо нагорода їхня на небі".
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |