| Мої дитячі пригоди |
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 11:49 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Так,так,так любі друзі Розказуйте свої смішні історії,які трапились з вами у дитинстві.Можливо хтось у дитинстві муку по хаті порозсипав,варення на голову вилив,розбив вікно і тому подібне Отже всі бажаючі діліться,посміємось разом
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Повідомлення відредагував Андрійко:) - Вівторок, 02.12.2008, 11:51 |
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 01:27 | Повідомлення # 2 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Про свої дитячі пригоди я вже не пам'ятаю, але от живу зараз з однією суцільною малою пригодою, якій рік і три місяці. І в свій невеликий вік, він вже встиг здійснити багато "подвигів". Він їх щодня здійснює. Сьогодні, на приклад, поки я готувала обід, синочок розприділив вміст смітника рівномірно по всій хаті там була банка від згущонки, лушпиння з картоплі, заварка з чаю і ще багато різного... Недавно вилив на себе пів-пляшки олії і розмазав по собі та по предметах навоколо; поставив свої автографи на татових важливих документах; сів в торт; натер килим в кімнаті пачкою масла; скупав у ванні з водою мобільний телефон і ще багато-багато, всього навіть не пригадаю. А встигає він це робити за лічені секунди, вартує мені тільки відвернутися в другу сторону, як на тобі - новий подвиг Тараса Юрійовича
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 15:40 | Повідомлення # 3 |
| Quote (musia_79) Недавно вилив на себе пів-пляшки олії і розмазав по собі та по предметах навоколо; поставив свої автографи на татових важливих документах; сів в торт; натер килим в кімнаті пачкою масла; скупав у ванні з водою мобільний телефон і ще багато-багато, всього навіть не пригадаю. А встигає він це робити за лічені секунди, вартує мені тільки відвернутися в другу сторону, як на тобі - новий подвиг Тараса Юрійовича Ото він дає!Тобі мабуть не легко з ним?Цікаво щоб він наробив,якби ти за ним взагалі не слідкувала? :D А от я в дитинстві (та й зараз :D) дуже любив сиропи від кашлю і питні вітаміни типу"Мультитапс" І коли мами з татом не було я виліз на стільчик,відкрив баночку і тихенько випив всю банку сиропу чи тих вітамінів.Але здоровіший чи сильніший я не став Після того пам'ятаю мені було дуже зле і почалась алергія.Передозування як то кажуть Тому тепер я до ліків ставлюсь з обережністтю
Повідомлення відредагував Андрійко:) - Вівторок, 09.12.2008, 15:43 |
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 00:09 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| А в мене "в молодості" був такий випадок. Нам з братом(не рідним) не було шо робити, і ми змагалися, хто швидше пройде на колінах по коврі з одного кінця кімнати в інший. А коврик був досить жорсткий, і я так старанно і швидко йшов на колінах, шо поздирав собі всі коліна аж до крові, так, шо в мене ше дотепер на одному коліні є відмітина, яка нагадує про той "рекорд"
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Субота, 27.12.2008, 16:47 | Повідомлення # 5 |
| А я ше пам'ятаю як я собі переднім зубом об асфальт вдарився Після того,як його витягли,він ше років з півтора не ріс в мене і мені брат через ту дірку в зубах сємочкі пропихав
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Неділя, 28.12.2008, 00:38 | Повідомлення # 6 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Я в дитинстві був дуже непосидючим. Часто на канікулах був у бабусі на селі... Одного разу я сховався під копицю сіна. Через деякий час бабуся замітила що мене нема, і разом з рідною сестрою почали мене шукати. Вони мене довший час шукали. Вже аж чуть не по сусідніх селах. Але як знайшли... Я тоді хапнув... Або ще раз від тієї самої бабусі на ровері тікав. Але сміху було. А ще раз наівся таблеток таких зелених, дуже смачних, але трохи забагато з'їв.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 23:29 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 2
| Я пам"ятаю як був малий ше десь вичитав як зробити ілюзію інію через сіль,наскільки пам"ятаю то робилося так:кип'ятилася вода і в міру того як вона нагрівалася треба було додавати солі в великих дозах,потім в цей розчин занурювали предмет,і через деякий час витягали.Коли вода на ньому випаровувалася залишалися кристали солі,а воно виглядало як іній.Не знаю шо мені тоді взбрило в голову,але затой час поки мама і тато були на роботі я встиг тим розчином,обшикати ледь не всю хату,хотів зробити ефект ніби хата замерзла чогось . Правда я ше тоді не знав шо сіль роз'їдає лак і фарбу, а я якраз попшикав на лаковані сходи,столи,підвіконники,можете тільки уявити як мама зраділа,коли побачила "Заморожену хату"!!! Та ше я пам'ятаю, як була найулюбленіша моя справа то піротехніка ,наслідки я думаю ви вже самі можете собі уявити
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 27.05.2009, 15:13 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 12
| ЧитаQuote (Дельфініус) А в мене "в молодості" був такий випадок. Нам з братом(не рідним) не було шо робити, і ми змагалися, хто швидше пройде на колінах по коврі з одного кінця кімнати в інший. Читаючи цей випадок згадала, шо моя сестра ( двоюрідна ) якось вирішила покатати мене по їхній напастованій підлозі на моєму комбінзоні. І мені залізла скалка в заднє місце . Пам'ятаю мені навіть операцію робили о то боліло . А взагалі я була дуже непосидюча так, що зі мною частенько щось траплялось
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |