Мої дитячі пригоди - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інше » Про все на світі » Мої дитячі пригоди
Мої дитячі пригоди
Андрійко:)Дата: Вівторок, 02.12.2008, 11:49 | Повідомлення # 1
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Так,так,так любі друзі smile Розказуйте свої смішні історії,які трапились з вами у дитинстві.Можливо хтось у дитинстві муку по хаті порозсипав,варення на голову вилив,розбив вікно і тому подібне biggrin Отже всі бажаючі діліться,посміємось разом biggrin

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Повідомлення відредагував Андрійко:) - Вівторок, 02.12.2008, 11:51

musia_79Дата: Вівторок, 09.12.2008, 01:27 | Повідомлення # 2
Група: Модератори
Нагороди: 10
Про свої дитячі пригоди я вже не пам'ятаю, але от живу зараз з однією суцільною малою пригодою, якій рік і три місяці. І в свій невеликий вік, він вже встиг здійснити багато "подвигів". Він їх щодня здійснює. Сьогодні, на приклад, поки я готувала обід, синочок розприділив вміст смітника рівномірно по всій хаті biggrin там була банка від згущонки, лушпиння з картоплі, заварка з чаю і ще багато різного... Недавно вилив на себе пів-пляшки олії і розмазав по собі та по предметах навоколо; поставив свої автографи на татових важливих документах; сів в торт; натер килим в кімнаті пачкою масла; скупав у ванні з водою мобільний телефон і ще багато-багато, всього навіть не пригадаю. А встигає він це робити за лічені секунди, вартує мені тільки відвернутися в другу сторону, як на тобі - новий подвиг Тараса Юрійовича biggrin biggrin biggrin

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...

Андрійко:)Дата: Вівторок, 09.12.2008, 15:40 | Повідомлення # 3
Quote (musia_79)
Недавно вилив на себе пів-пляшки олії і розмазав по собі та по предметах навоколо; поставив свої автографи на татових важливих документах; сів в торт; натер килим в кімнаті пачкою масла; скупав у ванні з водою мобільний телефон і ще багато-багато, всього навіть не пригадаю. А встигає він це робити за лічені секунди, вартує мені тільки відвернутися в другу сторону, як на тобі - новий подвиг Тараса Юрійовича

Ото він дає!Тобі мабуть не легко з ним?Цікаво щоб він наробив,якби ти за ним взагалі не слідкувала? biggrin :D
А от я в дитинстві (та й зараз :D) дуже любив сиропи від кашлю і питні вітаміни типу"Мультитапс" tongue І коли мами з татом не було я виліз на стільчик,відкрив баночку і тихенько випив всю банку сиропу чи тих вітамінів.Але здоровіший чи сильніший я не став happy Після того пам'ятаю мені було дуже зле і почалась алергія.Передозування як то кажуть biggrin Тому тепер я до ліків ставлюсь з обережністтю wink

Повідомлення відредагував Андрійко:) - Вівторок, 09.12.2008, 15:43

ДельфініусДата: Понеділок, 15.12.2008, 00:09 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
А в мене "в молодості" biggrin був такий випадок. Нам з братом(не рідним) не було шо робити, і ми змагалися, хто швидше пройде на колінах biggrin по коврі з одного кінця кімнати в інший. А коврик був досить жорсткий, і я так старанно і швидко йшов на колінах, шо поздирав собі всі коліна аж до крові, так, шо в мене ше дотепер на одному коліні є відмітина, яка нагадує про той "рекорд" smile

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

Андрійко:)Дата: Субота, 27.12.2008, 16:47 | Повідомлення # 5
А я ше пам'ятаю як я собі переднім зубом об асфальт вдарився happy Після того,як його витягли,він ше років з півтора не ріс в мене і мені брат через ту дірку в зубах сємочкі пропихав biggrin

SjavaДата: Неділя, 28.12.2008, 00:38 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Нагороди: 1
Я в дитинстві був дуже непосидючим. Часто на канікулах був у бабусі на селі... Одного разу я сховався під копицю сіна. Через деякий час бабуся замітила що мене нема, і разом з рідною сестрою почали мене шукати. Вони мене довший час шукали. Вже аж чуть не по сусідніх селах. Але як знайшли... Я тоді хапнув... Або ще раз від тієї самої бабусі на ровері тікав. Але сміху було. А ще раз наівся таблеток таких зелених, дуже смачних, але трохи забагато з'їв. smile

Як думаєш, так і живеш

falconДата: Вівторок, 26.05.2009, 23:29 | Повідомлення # 7
Нагороди: 2
Я пам"ятаю як був малий ше десь вичитав як зробити ілюзію інію через сіль,наскільки пам"ятаю то робилося так:кип'ятилася вода і в міру того як вона нагрівалася треба було додавати солі в великих дозах,потім в цей розчин занурювали предмет,і через деякий час витягали.Коли вода на ньому випаровувалася залишалися кристали солі,а воно виглядало як іній.Не знаю шо мені тоді взбрило в голову,але затой час поки мама і тато були на роботі я встиг тим розчином,обшикати ледь не всю хату,хотів зробити ефект ніби хата замерзла чогось biggrin . Правда я ше тоді не знав шо сіль роз'їдає лак і фарбу, а я якраз попшикав на лаковані сходи,столи,підвіконники,можете тільки уявити як мама зраділа,коли побачила "Заморожену хату"!!! biggrin

Та ше я пам'ятаю, як була найулюбленіша моя справа то піротехніка biggrin biggrin ,наслідки я думаю ви вже самі можете собі уявити lol

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.

kristikДата: Середа, 27.05.2009, 15:13 | Повідомлення # 8
Нагороди: 12
Чита
Quote (Дельфініус)
А в мене "в молодості" був такий випадок. Нам з братом(не рідним) не було шо робити, і ми змагалися, хто швидше пройде на колінах по коврі з одного кінця кімнати в інший.

Читаючи цей випадок згадала, шо моя сестра ( двоюрідна ) якось вирішила покатати мене по їхній напастованій підлозі на моєму комбінзоні. І мені залізла скалка в заднє місце cry . Пам'ятаю мені навіть операцію робили о то боліло wacko . А взагалі я була дуже непосидюча так, що зі мною частенько щось траплялось wizard

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

Форум » Інше » Про все на світі » Мої дитячі пригоди
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Обмін кнопками
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (332)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)