| Політ в часі назад... |
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 22:57 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Якби була можливість перенестися в часі назад, в часи Ісуса ? Чи хотіли б Ви жити в тому часі, в простоті, без всяких сучасних досягнень?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 23:09 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Я б хотів,адже там менше було усяких новітніх технологій і тому подібне.Хоч і були б труднощі,але знаючи,що є можливість побачити Ісуса,я б все віддав
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 03:19 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Я б хотіла тільки подивитись, але жити тут де живу, на свому місці і в свій час.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Середа, 03.12.2008, 13:20 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 2
| А мені цікаво було б опинитися в ті часи, але жити я б хотіла теперішнім своїм життям. Во!!!!
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Середа, 03.12.2008, 14:56 | Повідомлення # 5 |
Творець сайту
Нагороди: 4
| Я б теж не проти побачити на власні очі події того часу, але все ж таки якщо я живу тут і зараз, значить це найкращий час для мене і тут я буду найкориснішим
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 03.12.2008, 15:17 | Повідомлення # 6 |
Адміністратор
| Quote (Vova) Я б теж не проти побачити на власні очі події того часу, але все ж таки якщо я живу тут і зараз, значить це найкращий час для мене і тут я буду найкориснішим Це точно, ми не випадково живемо в нашому часі, випадковостей не буває . Але так, як і всі написали, я теж не проти побути трошки в тих далеких минулих часах
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 17:52 | Повідомлення # 7 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Цілком підтримую тих людей, які написали, що хотіли б лише побувати в минулому. А жити я також хотіла б тут і тепер...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 03.12.2008, 21:02 | Повідомлення # 8 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Я можу сказати одне , як один мудрий імператор здається я не пам"ятаю , він сказав так : "Якщо б десь появився Ісус і на нього можна було б подивитись то я б цього не зробив і якщо б мене привели до Нього то я б закрив очі , що б не побачити Його! Бо щасливі ті які не бачать , а вірять , бо яка бо користь вірити в те , що ми бачили!" Ось така моя думка
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 11.12.2008, 21:14 | Повідомлення # 9 |
| Quote (Дельфініус) Чи хотіли б Ви жити в тому часі Хм...не знаю,я би переслідувань не витерпів... Quote (musia_79) Я б хотіла тільки подивитись, але жити тут де живу, на свому місці і в свій час. Підтримую,але щоб Його не бачити...хоча...м... важко відповісти...не знаю! Quote (Дельфініус) Якби була можливість перенестися в часі назад О,то тут я би хотів попасти в часи козаків! Їхні курені,саблі,пістолі,оселедці,війни з татарами і турками....УХ!Цікаво би було!Але зразу назад,шоб мене не порубали
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 23:55 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 2
| Quote (musia_79) Я б хотіла тільки подивитись, але жити тут де живу, на свому місці і в свій час. Я б також цього хотів би.Бо знаючи майбутнє наперед в часи Ісуса я б напевно просто не витримав а може і змінив історію,і того світу що ми в ньому живемо могло і б не бути,і це все тільки через одну подорож в минуле одної людини,хто знає...
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 27.05.2009, 00:14 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 12
| ОООО я за !!!!!!Я б дуже хотіла поспілкуватись з Ісусом або принаймі побувати на Його проповідях!!!!! Чого варті ті всі досягнення в порівнянні з цим феноменом. Але : Блаженні ті, що не бачили, а увірували!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |