| Пропозиції та зауваження |
| Vova | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 09:14 | Повідомлення # 16 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
| Quote (musia_79) А як ідуть справи з міні-чатом? Все в процесі розробки. Справа в тому, що стандартний міні-чат сайту має дуже маленькі розміри і досить таки не зручний в користуванні. Тому зараз іде робота над невеликою зміною його дизайну. Процес виконаних робіт становить приблизно 80%. Тому дуже скоро ми вже зможемо насолоджуватись новим видом спілкування на форумі.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 11:53 | Повідомлення # 17 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| О, це дуже гарна новина, від імені всіх форумчан дякую. Чекаємо...
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 11.12.2008, 22:18 | Повідомлення # 18 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| Вова,а можна збільшити розмір аватарів,ну там,більше ніж 600кб?Бо класні "ави"мають більше ніж 150...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 10:12 | Повідомлення # 19 |
Творець сайту
| Збільшив розмір завантажуваних аватарів до 1 Мегабайту. Тільки прохання не дуже цим зловживати, так як в нас всього під сайт відведено 300 Мегабайт дискового простору
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Неділя, 14.12.2008, 20:38 | Повідомлення # 20 |
| Вова,воно всерівно нехоче загружати більше чим 200 кб.... А розмір був 150 на 150 ти його тоже поміняв?
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 12:01 | Повідомлення # 21 |
Творець сайту
| Quote (Владик) Вова,воно всерівно нехоче загружати більше чим 200 кб.... А розмір був 150 на 150 ти його тоже поміняв? Нажаль, як виявилось система не дозволяє завантажувати аватари розміром більше 200 Кілобайт (навіть після того, як я вручну виставив розмір 1000 Кб, вона автоматично скидає на 200 Кб). Тому доведеться вдовольнятись такими як є...
|
| |
| |
|
| Мартин | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 14:45 | Повідомлення # 22 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
| Quote (Владик) Бо класні "ави"мають більше ніж 150... Шановний! А Ви використовуєте "аву" щоб похизуватись її "крутизною"? Повірте мені, "класні" ави, які направду можуть охарактеризувати Вас, цілком вміщаються в 100х100рх і важать в межах 20к.
Коли шукатимеш Господа, ти знайдеш Його. Але маєш шукати Його всім серцем і душею. (Повторення закону 4:29) Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4, 16)
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:02 | Повідомлення # 23 |
| Quote (Мартин) Шановний! А Ви використовуєте "аву" щоб похизуватись її "крутизною"? По-перше:це є тема пропозицій та зауважень,виходить шо мені не можна нічого спитати чи запропонувати? По-друге:Ви мене навіть не знаєте,отже з чого Ви взяли шо я своєю "авою" хочу похизуватись? По-третє:Якби я хотів похизуватись,то я би у своїх відповідях писав аж занадто правильні речі... І по-четверте:Ваші два речення,написаних вище,можна поділити на дві частини: 1-ша:неправильна думка і неправильно поставлене питання про і до мене. 2-га:виправдовування самого себе. Вибачайте за відвертість... П.С.Аватар я хотів поставити із розп'ятим Ісусом Христом (gif)
|
| |
| |
|
| Мартин | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 08:32 | Повідомлення # 24 |
Нагороди: 0
| Quote (Владик) По-перше:це є тема пропозицій та зауважень,виходить шо мені не можна нічого спитати чи запропонувати? Можете вважати мій допис зауваженням Quote (Владик) По-друге:Ви мене навіть не знаєте,отже з чого Ви взяли шо я своєю "авою" хочу похизуватись? Аналогічно, як і Ви не знаєте мене Quote (Владик) По-третє:Якби я хотів похизуватись,то я би у своїх відповідях писав аж занадто правильні речі... А "правильні речі" бувають "занадто правильні" і "так собі, недуже правильні"? Quote (Владик) І по-четверте:Ваші два речення,написаних вище,можна поділити на дві частини: 1-ша:неправильна думка і неправильно поставлене питання про і до мене. 2-га:виправдовування самого себе. Оце взагалі цікаво... Де Ви побачили виправдовування? Quote (Владик) Вибачайте за відвертість... А нема за що вибачатись... Ви висловили побажання, я висловив свою думку щодо цього... З Вашого дозволу, наведу тут дещо про автари взагалі, і на Юкозі зокрема... (Юкоз - це російський хостер, де власне і розміщено цей сайт. Оскільки, як я вже сказав, хостер російський, то цитувати я буду на цій же мові...) Code Аватар это такая маленькая картинка в общем случае сопровождающая сообщения пользователя на форуме и видимая в его Профиле. Аватара является средством самовыражения и отражает личность пользователя, то каким он хочет чтобы его воспринимали другие. Выбирая себе аватар, отдавайте отчёт, что восприятие вас другими зависит и от вашего аватара. Некоторые аватары могут вызывать у других людей раздражение и даже неприятие, учтите, что эти эмоции большинство людей перенесёт и на отношение к вам лично. Поэтому есть несколько простых рекомендаций на этот счёт.
1. Ваша аватара не должна быть слишком большой. Размер больше 150х150 часто портит дизайн форумов. Оптимальный размер 100х100.
2. Ваша аватара не должна много весить, иначе одна страничка форума может оказаться некоторым модемщикам слишком дорогой. Оптимальный вес 5-10 кБайт.
3. Ваша аватара, если она анимированная, не должна мелькать слишком часто. Если не анимированная, не должна быть мешаниной ярких цветов.
Коли шукатимеш Господа, ти знайдеш Його. Але маєш шукати Його всім серцем і душею. (Повторення закону 4:29) Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4, 16)
Повідомлення відредагував Мартин - Вівторок, 16.12.2008, 08:34 |
| |
| |
|
| Владик | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 17:41 | Повідомлення # 25 |
| Quote (Мартин) Можете вважати мій допис зауваженням Зауваженням???????А хто Ви такий,адміністратор цього сайту,шоб мені писати зауваження??????Мені Vova-творець сайту ніякого зауваження навіть не написав...тобто то не є навіть зауваження... Quote (Мартин) Аналогічно, як і Ви не знаєте мене О,ото сильна відповідь,дуже вичерпна... Quote (Мартин) Оце взагалі цікаво... Де Ви побачили виправдовування? Добре,скажу по простому:Ви на мене наїхали без причини!!! А потім типу,ля-ля-ля,гарні аватари можуть Вас охарактеризувати...і т.д. Будь я на Вашому місці(якщоб зайшов на чийсь сайт),я би взагалі не те шо "зауважень" нікому не писав,я би взагалі ні до кого не мав ніяких претензій... Скажу чесно,шо коли я прочитав Ваші оті два повідомлення,то був досить злий(думаю догадаєтесь чому...) В мене склалася думка про Вас-"Дуже Правильний,шо навіть на чужих сайтах робить всім зауваження" Можете і про мене написати Вашу думку,дуже цікаво буде прочитати... Але я на Вас зла не тримаю,кожен може помилятись,так шо йдіть собі з Богом...
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 17:49 | Повідомлення # 26 |
Творець сайту
| Владик, Мартин, прошу не переходити на особисті "розборки" і писати повідомлення по темі!!!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 16:52 | Повідомлення # 27 |
Група: Модератори
| Можна від мене одну пропозицію. Пропоную вітати на головній сторінці сайту лише зареєстрованих користувачів. Бо ті з марійців, що не зареєстровані - все рівно цього не бачать, а для нас тут на сайті нема сенсу це робити. Бо впринципі наші марійці мають такі самі права, як і решта парафіян, але ж всіх ми не вітаємо. Тому можна писати привітання тільки для зареєстрованих? Чекаю аргументованої відповіді від шановної адміністрації
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 10.01.2009, 15:16 | Повідомлення # 28 |
Нагороди: 6
| В мене таке прохання було б не погано бачити які повідомлення особисті я прочитала , а які ні
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 10:59 | Повідомлення # 29 |
Творець сайту
| Quote (Наталька) Можна від мене одну пропозицію. Пропоную вітати на головній сторінці сайту лише зареєстрованих користувачів. Бо ті з марійців, що не зареєстровані - все рівно цього не бачать, а для нас тут на сайті нема сенсу це робити. Бо впринципі наші марійці мають такі самі права, як і решта парафіян, але ж всіх ми не вітаємо. Тому можна писати привітання тільки для зареєстрованих? Чекаю аргументованої відповіді від шановної адміністрації Пропозиція підтримується. Вітаємо тепер тільки тих, хто з нами є на сайті Quote (DNatiM) В мене таке прохання було б не погано бачити які повідомлення особисті я прочитала , а які ні DNatiM, а воно так і є. По-перше, твої приватні повідомлення посортовані по даті надходження (це вже полегшує їх поділ на прочитані і непрочитані); по-друге, непрочитані приватні повідомлення відображаються жирнішим шрифтом ніж прочитані; і по-третє, при надходження нового приватного повідомлення на електронну скриньку приходить сповіщення про те, що на сайті вам хтось написав ПП. Думаю цих речей є абсолютно достатньо щоб побачити свої непочитанні ПП
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 14:29 | Повідомлення # 30 |
Нагороди: 6
| Так Вова але я інколи в них гублюся коли приходить багато , а можна якось поміняти колір прочитаних ну якщо можно
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |