| Медалі для користувачів |
| Vova | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 23:10 | Повідомлення # 1 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
| На нашому сайті впроваджується система нагородження активних учасників. Нагороджуватись будуть учасники в різних номінаціях. Наприклад: "Генератор ідей" (за велику кількість ідей для розвитку сайту), "Генератор тем" (автору найбільшої кількості тем на форумі), "Автор року" (за найбільш популярну тему), "Коментатор року" (за цікаві коментарі фотографій альбому), і ще багато інших (в нашому арсеналі близько 50 медалей). Перші нагороди вже роздаються. Хотілося б почути ваші варіанти за що можна було нагороджувати учасників сайту.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 01:00 | Повідомлення # 2 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| О, і я вже отримала медаль за 100-те повідомлення на форумі. Невеликі заслуги, але все одно приємно Дякую
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 09:33 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Я не розумію навіщо потрібні нагороди ?! Якщо ми пишемо тут тільки для того щоб отримати нагороду , то ми не щирі . А нагороди потрібно чекати не в цьому світі , а самі знаєте де
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 10:53 | Повідомлення # 4 |
Творець сайту
| Quote (DNatiM) Я не розумію навіщо потрібні нагороди ?! Думаю, що людям приємно, коли вона робить щось, та ще й отримує за це хоч якусь нагороду. І я не думаю, що тут хтось пише заради нагороди. Людина просто пише, бо їй подобається писати, і вона навіть не знає, чи вона взагалі отримає якусь нагороду. Це все суто на розсуд адміністрації. І повір, якщо людина отримує щось взамін, вона отримує ще більше бажання щось зробити. А по-друге можна те саме сказати і про решту складових форуму: навіщо система репутації? Навіщо нам аватари і смайлики, писати можна і без них? Навіщо присвоювати користувачам звання? Це все зроблено для того, щоб форум мав гарний вигляд, і не думаю, що комусь було б приємно спілкуватись на форумі, який би виглядав а-ля "Microsoft Word".
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 11:15 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Я думаю , що все ж головне те що ми пишемо а не як виглядаємо А смайлики для того , щоб краще передавати емоції ) А про репутацію я теж нічого не розумію
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 23:36 | Повідомлення # 6 |
Адміністратор
Нагороди: 3
| Quote (DNatiM) А смайлики для того , щоб краще передавати емоції ) З цим погоджуюся, без смайличків текст був би дуже якимсь "сірим" Quote (DNatiM) Я думаю , що все ж головне те що ми пишемо а не як виглядаємо Теж правда, але всетаки мені здається, що пересічному користувачу, чи гостю форуму є набагато цікавіше писати, коли на форумі є всякі "прикольні штучки" Quote (DNatiM) А про репутацію я теж нічого не розумію А репутація то є цілком щось можна сказати "особисте". От тобі наприклад дуже сподобалося як хтось шось написав, і ти йому добавляєш пунктик репутації, і при тому пишеш за що. Це приємно людині, і спонукає до подальшого написання ще чогось хорошого
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 19.11.2008, 00:14 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 10
| Для мене смайлики, медалі чи репутація - це просто по приколу. Якщо є речі, які урізноманітнюють наше життя, нехай навіть на форумі, то чому б їх не використовувати? Так і цікавіше, і веселіше
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Середа, 19.11.2008, 14:06 | Повідомлення # 8 |
Творець сайту
| Народ, шось ми відхилились від теми. І все-таки хотілось би почути якісь пропозиції, за які заслуги можна було б нагороджувати користувачів.
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 14:08 | Повідомлення # 9 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| Маю тут кілька ідей: Медаль за відвагу Ги-ги(жарт) Нагорода за найбільший текст в коментарях Нагорода за самий смішний(або ше якийсь) вислів Нагорода за найбільш обговорюючу тему Покишо все,як ше шось прилізе в голову,обов'язково напишу
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 20:59 | Повідомлення # 10 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Нагорода за найцікавішу пропозицію Нагорода за "потужний коментар"
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Субота, 04.04.2009, 13:19 | Повідомлення # 11 |
| Я не знала куди написати коментар, тому пишу сюди, а адміністрація хай вирішить де йому місце Дуже файні нові можливості форуму (репутація, оцінка повідомлень і нагороди). Але мені цікаво де поділися всі нагороди, які були до того (за певну кількість повідомлень, медалі радників і т.д.), адже багато форумчан уже мали всякі-різні нагороди? Їх вже тепер взагалі не буде? Впринципі, це ніби не дуже важливо, але хотілося б, щоб вони залишилися
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 06.04.2009, 11:49 | Повідомлення # 12 |
Творець сайту
| Ті нагороди, що були раніше поки-що зникли, так як то було глобальне оновлення всієї системи. Але невдовзі я все відновлю і в кожного з вас знову будуть ті нагороди, які були
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 07.04.2009, 17:25 | Повідомлення # 13 |
| Quote (Vova) Ті нагороди, що були раніше поки-що зникли, так як то було глобальне оновлення всієї системи. Але невдовзі я все відновлю і в кожного з вас знову будуть ті нагороди, які були Спасибі
|
| |
| |