| Olya | Дата: П'ятниця, 10.04.2009, 08:48 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
| Наближаються свята. Давайте перед ними відвідаємо лікарні (особливо для дітей) і віднесемо їм якісь солодощі, якісь іграшки, якими вже не бавляться ваші діти або молодші братчики і сестрички, а також замалі речі для дітей. Бо є стільки бідних дітей, що ми навіть не можемо уявити. Адже крім дітей з інтернату попадають і діти з неблагополучних сімей. Тож давайте, принесемо їм хоч краплинку радості!
Давайте будем добрішими
Повідомлення відредагував Olya - П'ятниця, 10.04.2009, 08:49 |
| |
| |
| Наталька | Дата: Неділя, 19.04.2009, 15:43 | Повідомлення # 2 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Які ми все-таки черстві... Нікому з нас на це не вистарчило часу, бажання і сили... В тому числі і мені
|
| |
| |
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 21.04.2009, 18:22 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Маю пропозицію кожної неділі(або суботи) відвідувати будинок пристарілих.Бо їм там практично нічого крім спілкування не потрібно.Тому нашим приїздом,вони відчують себе не забутими і комусь потрібними.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 24.04.2009, 20:20 | Повідомлення # 4 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Quote (Андрійко:)) Тому нашим приїздом,вони відчують себе не забутими і комусь потрібними. таких людей багато Коли була в центрі молебень до Богородиці за дітей хворих на рак і як вони тішаться коли їх приходить хтось провідати , бо ж багато кому з них навіть виходити на вулицю не можна і багато з ним не мріють про крутий комп чи мобільник моднячий , а просто піти і погуляти в парку . І той отець який проводив молебень просив , щоб ми хоч раз в день три Богородице Діво за полегшення їхніх мук . Ось в таких моментах розумію яка я щаслива і як я не ціную свого щастя . Безперечно нам потрібно їм допомагати і в першу чергу як сказав Андрійко:) підтримкою і тим , що ми про них пам'ятаємо
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |