| Дельфініус | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:14 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Чи варто давати милостиню? Відповідь є очевидною, так звичайно, треба! Але якою та милостиня має виглядати? Наприклад є такі жебраки, які жебрають гроші не для того, щоб купити шматок хліба, а для того, щоб купити і нюхати клей, купити сигарети, чи випивку! Мені здається, шо не завжди варто давати гроші, думаю краще дати якусь річ, чи якийсь продукт-хліб, ковбасу... А як Ви думаєте?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| Anarchy | Дата: Субота, 25.02.2012, 02:34 | Повідомлення # 16 |
Група: Користувачі
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| 1.а до чого тут розіграші?чи ти думаєш в них таких грошей немає я особисто бачила як жебраку вкинули 10грн. попри неї в мисочці були тільки декілька копійок,він взяв десятку дістав грубу звязку грошей з кишені і вложив 10,я прифігіла мягко кажучи!!! 2."в главных ролях - заранее подготовленные люди"-нарахунок цього як відомо ціль виправдовує засоби,цей проект тільки показав наскільки байдужими стали люди,це був лише проект а не розіграш,а якби це було насправді? 3.я тебе прошу-вигідніше сказати що таких грошей нема-ніби їй не всерівно,пройде один мимо,другий точно шось кине,я часто підхожу розмінюю гроші,може їй тоже треба було поміняти. 4.Взагалі то в кожному реабілітаційному центрі ведеться облік,(якшо важко здогадатися)
Все єдине ціле.
|
| |
| |